about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سیتنا گفت: کیفیت شبکه و ارتقای آن به عوامل مختلفی بستگی دارد، یکی از این عوامل زیرساخت شبکه انتقال است که در برخی از نقاط و مراکز مخابراتی به مرز اشباع رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه مراسم افتتاح نشست تخصصی تحول دیجیتال، افق آینده در پاسخ به سوال خبرنگار پیرامون عدم رضایت مردم از کیفیت و ظرفیت پهنای باند اینترنت، اظهار کرد: بحث کیفیت شبکه و ارتقای آن به عوامل مختلفی بستگی دارد، یکی از این عوامل به زیرساخت شبکه انتقال بازمی‌گردد که ما در برخی از نقاط و مراکز مخابراتی زیرساخت شبکه انتقال‌مان به مرز اشباع رسیده است، لذا این موضوع شناسایی شده و در دستورکار ما قرار گرفته است، تا انشالله زیرساخت شبکه انتقال که عملا انتقال داده و ترافیک بر بستر آن انجام می شود، در این بستر به خوبی اتفاق افتد.

وی، ادامه داد: با توجه به اینکه 70 درصد ترافیک کشور بر بستر سیار است، ما در برخی از نقاط کشور به لحاظ فرکانسی نیز دچار اشباع فرکانسی شده ایم، در چنین شرایطی طبیعتا بحث توسعه زیرساخت شبکه فیبرنوری از یک طرف و استفاده از فناوری های نوین مانند 5G که در دستور کار است، را به طور جدی تری دنبال می کنیم؛ این موارد برنامه های ما است و امیدواریم کیفیت ارتباطات را ارتقا دهیم، البته در این میان موضوعات دیگری هم وجود دارد.

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.