about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: میزان ۹۹.۳ درصد استعلامات در انتخابات ریاست جمهوری برخط انجام شد و قطعی‌ها کمتر از یک درصد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در روز جمعه (هشتم تیر ماه) گفت: اتفاق خوبی که در دو دوره انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رخ داد این بود که مردم می‌توانستند با مدرک غیر از شناسنامه نیز رای دهند و البته طبق قانون برای ریاست جمهوری فقط کارت ملی نیاز بود و برای مجلس مدارک هویتی دیگر نیز قابل ارائه بود.

وی افزود: در یک برنامه ریزی گسترده که پیش از آن سابقه نداشت، بیش از 99 درصد استعلامات احراز هویت به صورت بر خط انجام شد که نشان از ایجاد پوشش ارتباطی پایدار و باکیفیت در همه ۵۸ هزار و۶۴۰ شعبه فعال اخذ رای در سراسر کشور است و معنی این تعداد اتصال این است که تا دور افتاده‌ترین نقاط روستایی و صعب العبور که صندوق رای رفته بود، پوشش ارتباطی برای استعلامات در کشور وجود داشت.

زارع پور با بیان اینکه ۹۷ درصد استعلامات در انتخابات روز گذشته بر بستر اینترنت نسل سوم، چهارم و ۴.۵ انجام شده که نشان می دهد شبکه ارتباطی در همه جای کشور در دسترس است، خاطرنشان کرد: شبکه ارتباطی کشور پایداری خوبی داشت، زیرا ۹۹.۳ درصد استعلامات برخط انجام شد و قطعی‌ها کمتر از یک درصد بود.

وزیر ارتباطات انجام سریع و دقیق استعلامات برخط را در انتخابات روز جمعه نتیجه توسعه زیرساخت ارتباطی کشور از ابتدای دولت دانست و تصریح کرد: در حوزه ظرفیت شبکه مادر ارتباطی کشور باید گفت که ظرفیت شبکه انتقال کشور از حدود 32 ترابیت برثانیه اکنون ۶۴ ترابیت برثانیه رسیده است و این یعنی به اندازه سه دهه گذشته این ظرفیت افزایش یافته است. در حوزه شبکه IP نیز در دولت سیزدهم ظرفیت آن از ۲۸ ترابیت به عدد ۵۶ ترابیت رسیده است که رشد دو برابری را نشان می دهد.

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1405/07/13 - 17:38- اروپا

احتمال سوءاستفاده گوگل از موقعیت خود در لهستان

نهاد نظارتی لهستان احتمال می‌دهد که گوگل در مذاکرات مربوط به پرداخت به ناشران، از موقعیت مسلط خود سوءاستفاده کرده است.

حمله
1405/07/13 - 17:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به کشتی‌های آمریکا و یادآوری هشدار رهبر شهید/فیلم

در بحبوحه قدرت‌نمایی‌های نظامی و تشدید جنگ اقتصادی، موفقیت‌های سایبری ایران همچنان خبرساز است؛ رسانه‌های غربی از حمله سایبری و اختلال در یک کشتی آمریکایی خبر داده‌اند.

ثبت
1405/07/13 - 16:17- هوش مصنوعي

ثبت تجاری صدای نخست‌وزیر ایتالیا برای محافظت در برابر دیپ‌فیک

نخست‌وزیر ایتالیا، در بحبوحه خطرات دیپ‌فیک هوش مصنوعی، به دنبال ثبت تجاری صدای خود در اتحادیه اروپا است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.