about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت واتس اپ قصد دارد تا به صورت پیش فرض و یکپارچه، به تامین امنیت و حراست از حریم خصوصی کاربران خود با بهره گیری از یک پروتکل نوآورانه بپردازد. از همین رو، واتس‌اپ همراه با شرکت Open Whisper Systems شروع به یکپارچه‌سازی پیام‌ها در سیستم‌عامل‌های مختلف کرده‌اند و با استفاده از نرم‌افزار TextSecure اطلاعات کاربران را به صورت بسته‌بندی شده کدگذاری می‌کنند.
واتس‌اپ پیش‌تر کلید بسته‌های اطلاعاتی کدگذاری‌ شده را در سرورهای خود نگه‌داری می‌کرد. این کلید‌ها بسته مکالمات دو طرف را باز می‌کرد تا امکان انتقال پیام به مقصد فراهم شود اما حالا TextSecure با اعمال پروتکل کدگذاری جدیدش تنها این کلیدها را در داخل گوشی کاربران ذخیره می‌کند، نه در سرورهای خود. به این ترتیب با اعمال پروتکل TextSecure ، مشاهده پیام‌ها روی واتس اپ تنها برای گیرنده و فرستنده میسر خواهد بود و اگر کسی بتواند به هر یک از گوشی‌ها یا تبلت‌هایی که واتس اپ روی آن نصب شده نفوذ کند٬ قابلیت رمزگشایی داده‌ها و مشاهده آن‌ها را نخواهد داشت. 
در حال حاضر این امکان واتس‌اپ برای گوشی‌های اندرویدی وجود دارد اما بنا بر اعلام مقامات این شرکت به زودی برای تمام سیستم‌عامل‌ها اعمال می‌شود.
به نظر می رسد این حرکت جدید واتس‌اپ به دنبال تغییر سیاست گوگل و اپل صورت گرفته است که قبلا امکان اتوماتیک کدگذاری را برای سیستم‌ عامل‌های خود فراهم کرده اند.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.