about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

وضع قوانین جهانی برای هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار وضع قوانین جهانی برای هوش مصنوعی به‌منظور جلوگیری از نابرابری شد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مدیر فناوری سازمان ملل متحد اعلام کرد که تنها ۱۵ درصد از کشورها استراتژی‌های هوش مصنوعی دارند و این امر نگرانی‌هایی را در مورد نوآوری‌های کنترل نشده و افزایش شکاف‌های جهانی ایجاد می‌کند.

 به گفته دورین بوگدان - مارتین، رئیس اتحادیه بین‌المللی مخابرات سازمان ملل متحد، جهان باید فوراً رویکردی یکپارچه در مورد تنظیم مقررات هوش مصنوعی اتخاذ کند.

 او هشدار داد که استراتژی‌های ملی پراکنده می‌تواند نابرابری‌های جهانی را تشدید کند و میلیاردها نفر را از انقلاب هوش مصنوعی محروم کند.

 بوگدان - مارتین تأکید کرد که تنها یک چارچوب جهانی می‌تواند تضمین کند که هوش مصنوعی به‌جای بدتر کردن شکاف‌های دیجیتال، به نفع همه بشریت است.

 باتوجه‌به اینکه ۸۵ درصد از کشورها فاقد استراتژی‌های ملی هوش مصنوعی و ۲.۶ میلیارد نفر هنوز آفلاین هستند، او استدلال کرد که تلاش هماهنگ برای پر کردن شکاف‌های دسترسی و جلوگیری از تبدیل‌شدن هوش مصنوعی به ابزاری که نابرابری را به‌جای فرصت افزایش می‌دهد، ضروری است.

 رئیس فناوری سازمان ملل متحد (ITU) شکاف فزاینده بین مدل‌های نظارتی از قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا و کنترل متمرکز چین گرفته تا فشار جدید مقررات‌زدایی ایالات متحده تحت ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ را برجسته کرد.

 او از انتقاد مستقیم از استراتژی ایالات متحده اجتناب کرد، اما خواستار گفتگو بین همه مناطق به‌جای سیاست‌گذاری پراکنده شد.

 باوجود پیشرفت‌های سریع هوش مصنوعی در بخش‌هایی مانند مراقبت‌های بهداشتی، کشاورزی و آموزش، بوگدان - مارتین هشدار داد که پیشرفت باید فراگیر باشد. او همچنین با اشاره به عدم تعادل جنسیتی مداوم در این بخش، خواستار تلاش‌های اساسی‌تر برای ورود زنان به رهبری هوش مصنوعی و فناوری شد.

 او به‌عنوان اولین زنی که رهبری ITU را بر عهده گرفته است، گفت: 

 نقش من فقط یک دستاورد نیست، بلکه ایجاد سابقه‌ای برای نسل‌های آینده است.

 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.