about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ستار هاشمی پس از جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفت: تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون با مبنای تحلیلی و کارشناسی ما مغایرت داشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ستار هاشمی، وزیر ارتباطات پس از جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفت: «تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون با مبنای تحلیلی و کارشناسی ما مغایرت داشت و نمی‌دانیم چرا چنین عددی بیرون آمد. تعرفه‌ها باید مبنایی داشته باشد که مردم امکان رجیستر کردن را داشته باشند.»

 او همچنین گفت: نگاه ما این است که از ظرفیت فناوری‌های جدید استفاده کنیم، اما طبق قواعد و قوانینی که در عرصه بین‌المللی وجود دارد موضوع حقوق سرزمین در تمام دنیا به رسمیت شناخته شده است.

اینستاگرام و تلگرام برای دفتر داشتن در ایران باید به قواعد کشور پایبند باشند

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در حاشیه جلسه امروز (۱۶ آبان) در پاسخ به سوالی در خصوص حضور حضور دفتر نمایندگی پلتفرم‌های خارجی در کشور گفت: این پلتفرم‌ها باید به برخی از قواعد حاکم در کشور پایبند باشند و نباید فضایی بدون نظارت و حکمرانی ایجاد شود. موضوع اصلی، اجرای حکمرانی مدنظر رهبر معظم انقلاب است که باید برای آن راهکاری مناسب پیدا کنیم.

وزیر ارتباطات در ادامه نیز اضافه کرد: «در صورتی که بتوانیم به یک جمع‌بندی در این زمینه برسیم، ان‌شاءالله می‌توانیم خبر‌های جدیدی در این خصوص ارائه کنیم.»

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.