about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

Viking Horde؛ سوار بر دوش گوگل پلی

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ امروزه شیوع و انتشار بدافزارهای تلفن همراه روند رو به رشد سریعی را دنبال می‌کنند که بدافزارها  پس از به‌روزرسانی سیستم‌عامل قادر به پیدا کردن راه غلبه بر سیستم را دارد. محققان امنیتی چک پوینت (Check Point) پس از بررسی‌های خود در مورد بدافزارها دریافتند که در حال حاضر یک بات نت در نرم‌افزارهای اندروید قرار دارد که نرم‌افزارهای فروشگاه گوگل موسوم به Google Play را آلوده کرده است.
محققان چک پوینت بدافزار وایکینگ هوورد (Viking Horde) را در فروشگاه نرم‌افزاری گوگل شناسایی کرده‌اند. همچنین این بدافزار قادر به اجرای حملاتی مانند حمله اختلال سرویس توزیع‌شده «DDOS» و هرزنامه است. تیم تحقیقاتی در بررسی‌های خود اعلام کرد که از ویژگی‌های جالب‌توجه این بدافزار این است که توسعه‌دهندگان این بدافزار راهی را برای دور زدن راهکارهای امنیتی سیستم‌عامل Marshmallow پیداکرده‌اند.


انگیزه بدافزارهای بانکی
به‌تازگی بدافزار جدیدی در سیستم‌های بانکی شناسایی‌شده است که Fanta SDK نامیده می‌شود. این بدافزار را می‌توان در آدرس‌های URL قرار داد که به عنوان مثال می‌توان بانک «Sberbank» روسیه را نام برد. نحوه فعالیت این بدافزار به این صورت است که پس از قرار گرفتن روی سیستم‌عامل کاربر یک صفحه جعلی جهت سرقت اطلاعات بانکی ایجاد می‌کند.
از دیگر قابلیت‌های این بدافزار می‌توان به سرقت پول از حساب‌های بانکی کاربران اشاره کرد، با این فرض که کاربر هیچ‌گونه اقدامی جهت جلوگیری از این فعالیت را نمی‌تواند انجام دهد. در حال حاضر فعالیت مهاجمان درحال‌توسعه روی زیرساخت‌های تلفن همراه است تا اینکه فعالیت خود را روی بدافزارهای رایانه‌ای ارائه دهند.


امنیت پایین؛ دلیل سرقت‌ها
محققان به‌تازگی آسیب‌پذیری شدید در نرم‌افزار بانک‌های هند شناسایی کرده‌اند که در این میان موفق به شناسایی آسیب‌پذیری در نسخه iOS شدند. هکرها با استفاده از حمله مردمیانی   (Man-in-The-Middl) و پروتکل‌های HTTPS حملات خود را پیش می‌برد. محققان پس از بررسی بدافزار «Viking Horde» به این نتیجه رسیدند که 1.5 میلیون برنامه مختلف به این بدافزار آلوده‌شده و برآورد می‌کنند که 43 درصد از نرم‌افزارهای iOS و 46 درصد از نرم‌افزارهای اندروید آلوده به این بدافزار شده‌اند.

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.