about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بریتانیا و فرانسه قوانینی را برای جلوگیری از سوء استفاده از نرم‌افزارهای جاسوسی وضع کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بریتانیا، فرانسه و کشورهای متحد خواستار دستورالعمل‌های بین‌المللی برای استفاده مسئولانه از نرم‌افزارهای جاسوسی، در تلاش برای جلوگیری از گسترش ابزارهای هک شدند.

در کنفرانسی در خانه لنکستر (Lancaster House) لندن، که به میزبانی مشترک دولت بریتانیا و فرانسه برگزار شد، بیش از ده‌ها کشور و شرکت‌های فناوری بیانیه‌ای را امضا کردند مبنی بر اینکه انتشار کنترل نشده ابزارهای نفوذی سایبری می‌تواند منجر به «تشدید غیرعمدی در فضای سایبری» شود.

تحقیقی در سال 2021 با عنوان «پروژه پگاسوس» نشان داد که چگونه ابزارهای جاسوسی مانند نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) ساخت رژیم صهیونیستی در سراسر جهان گسترش یافته و در کمپین‌های هک سیاسی و شرکتی مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند. علی‌رغم محکومیت‌های گسترده، تلاش‌های دولت‌ها برای سرکوب نرم‌افزارهای هک مخرب تا حد زیادی شکست خورده است؛ تا حدی به این دلیل که این ابزارها برای بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی، از جمله در کشورهای دموکراتیک، محبوب هستند.

در میان کشورهایی که تعهدنامه دستورالعمل‌های قوانین بین‌المللی را امضا کرده‌اند، اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، یونان، ایتالیا و لهستان، و همچنین ایالات متحده، بریتانیا و اتحادیه آفریقا هستند. در حوزه صنعت، اَپل، شرکت دفاعی بائه سیستمز (BAE Systems)، گوگل، مِتا و مایکروسافت ثبت‌نام کردند.

این گروه از کشورها و شرکت ها امیدوار هستند که از گسترش و استفاده بی‌وقفه از ابزارهای نفوذی سایبری جلوگیری کنند. آنها خواستار اصول و گزینه‌های سیاستی برای متعادل کردن حقوق بشر و منافع امنیتی، از جمله سیاست‌های استفاده از جاسوس‌افزارها به شیوه‌ای قانونی و مسئولانه، مطابق با قوانین بین‌المللی و تحت نظارت دقیق مقامات، شدند.

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1403/12/07 - 07:55- آفریقا

کاهش تهدیدات سایبری در کنیا با همکاری شرکت‌های مخابراتی

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.

فعالیت
1403/12/07 - 07:53- آسیا

فعالیت 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار

کارشناسان اعلام کردند که حدود 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار کار می‌کنند که بسیاری از آنها با پیشنهادهای شغلی جعلی فریب خورده بودند.

مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.