about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تیک تاک از دیدگاه آمریکایی ها

اکثر آمریکایی ها ،تیک تاک را به عنوان یک ابزار نفوذی چین می دانند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،بر اساس نظرسنجی ، اکثر آمریکایی ها معتقدند که چین از تیک تاک برای شکل دادن به افکار عمومی ایالات متحده استفاده می کند. 
 

حدود 58 درصد از پاسخ‌دهندگان به این نظرسنجی دو روزه ، با این موضوع موافق بودند که دولت چین از تیک تاک که متعلق به شرکت بایت دنس (ByteDance)چین است برای «تأثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکا» استفاده می‌کند و حدود 13 درصد از آمریکایی ها مخالف بودند.
 

جمهوری‌خواهان بیشتر از دموکرات‌ها تصور می‌کردند که چین از این اپلیکیشن برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایالات متحده استفاده می‌کند.
 

شرکت بایت دنس اعلام کرده است بیش از 1.5 میلیارد دلار برای امنیت داده ها هزینه کرده است و داده های 170 میلیون کاربر آمریکایی خود را با دولت چین به اشتراک نمی گذارد.
 

رئیس جمهور جو بایدن هفته گذشته قانونی را امضا کرد که به شرکت بایت دنس 270 روز فرصت می دهد تا دارایی های تیک تاک در ایالات متحده را واگذار کند در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد. 
 

تیک تاک متعهد شده است که این ممنوعیت را به عنوان نقض حمایت از آزادی بیان مندرج در اولین متمم قانون اساسی ایالات متحده به چالش بکشد.
 

در این نظرسنجی که به صورت آنلاین برگزار شد، فقط بزرگسالان آمریکایی شرکت کردند و دیدگاه افراد زیر 18 سال را که بخش قابل توجهی از کاربران تیک تاک در ایالات متحده را تشکیل می دهند، منعکس نشده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.

محکومیت
1405/07/05 - 15:05- آمریکا

محکومیت ۵.۷ میلیارددلاری اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع

طی حکم هیئت‌منصفه آمریکا، اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع، باید مبلغ ۵.۷ میلیارد دلار بپردازد.