about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اولین بانک ابوظبی با مایکروسافت برای توسعه قابلیت‌های بانکداری جدید مبتنی بر هوش مصنوعی مشارکت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اولین بانک ابوظبی (FAB) با غول فناوری آمریکایی مایکروسافت برای توسعه طیف جدیدی از قابلیت‌های بانکداری مبتنی بر هوش مصنوعی وارد همکاری شده است.

این بانک از خدمات هوش مصنوعی «Azure» مبتنی بر ابر مایکروسافت استفاده می‌کند تا چیزی را که «هاب نوآوری هوش مصنوعی» می‌نامد، با هدف ادغام بیشتر این فناوری در مجموعه محصولات و عملیات‌های بک‌اند خود بسازد و راه‌اندازی کند.

مایکروسافت قبلاً همکاری مشابهی با «CaixaBank» در اسپانیا داشت و قبل از پیوستن به گروه وظیفه هوش مصنوعی مولد (GenAI) خود در دسامبر سال گذشته، در توسعه آزمایشگاه نوآوری هوش مصنوعی خود نقش محوری داشت.

با تمرکز ویژه بر استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد Azure، بانک ابوظبی از بانکداری به عنوان سرویس (BaaS) و خطر به عنوان سرویس (RaaS) به عنوان 2 زمینه همکاری بالقوه نام برد و این شرکت همچنین به بررسی این موضوع پرداخت که چگونه این فناوری می‌تواند فرآیندها را در عملیات‌های وام‌دهی، پرداخت و سرمایه‌گذاری مجدد بانکی و عملیات‌های دیجیتالی خود خودکار کند.

این بانک در حال حاضر مرکز داده و حجم کاری خود را از طریق ارائه‌دهنده تحول دیجیتال «Core42»، که با شریک قدیمی‌اش گروه فناوری اماراتی «G42» فعالیت می‌کند، به مایکروسافت آژور منتقل کرد.

هانا الرستمانی (Hana Al Rostamani)، مدیر عامل اولین بانک ابوظبی، گفت:

«راه‌اندازی این هاب با جاه‌طلبی ما برای تسریع پیشرفت‌ها در هوش مصنوعی، اتوماسیون هوشمند و یادگیری ماشینی همسو است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.