about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توقف توسعه مراکز داده در نیویورک

ایالت نیویورک در حال بررسی توقف توسعه مراکز داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، طبق لایحه‌ای که قانون‌گذاران نیویورک ارائه کرده‌اند مجوزها برای مراکز داده جدید تا سه سال متوقف خواهد شد.

 حامیان این لایحه اظهار داشتند که گسترش سریع مرتبط با زیرساخت‌های هوش مصنوعی، سیستم‌های انرژی در نیویورک را تحت‌فشار قرار داده است.

نگرانی‌ها در نیویورک بر افزایش تقاضای برق و افزایش هزینه‌های خانوارها متمرکز است، زیرا شرکت‌های فناوری عملیات هوش مصنوعی را گسترش داده‌اند. منتقدان در سراسر ایالات متحده تأکید دارند که جوامع محلی هزینه پشتیبانی از تأسیسات محاسباتی در مقیاس بزرگ را متحمل می‌شوند.

پیشنهاد نیویورک از سوی گروه‌های محیط زیستی و سیاست‌مداران در ایالات متحده که خواهان زمان برای تعیین قوانین سخت‌گیرانه‌تر هستند، حمایت شده است. سناتور برنی سندرز، سناتور آمریکایی، نیز خواستار توقف سراسری مراکز داده جدید شده است.

مقامات در نیویورک می‌گویند که این توقف، سیاست‌های قوی‌تری را در مورد دسترسی به شبکه و تقسیم عادلانه هزینه‌ها فراهم می‌کند. این بحث، تنش گسترده‌تر ایالات متحده بین رشد اقتصادی ناشی از هوش مصنوعی و محدودیت‌های زیست‌محیطی را منعکس می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.