about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان ارز دیجیتال و نیروهای پلیس شش کشور با همکاری یکدیگر شبکه‌های کلاهبرداری را که بیش از ۱ میلیارد دلار از طریق فیشینگ تاییدیه به سرقت برده بودند، تعطیل کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در این نوع کلاهبرداری، هکرها افراد را فریب می‌دهند تا به آنها اجازه خرج کردن توکن‌ها از کیف پول رمزنگاری‌شده‌شان را بدهند.

این اقدام با نام "عملیات اسپینکستر" با همکاری ۱۷ صرافی ارز دیجیتال از جمله بایننس و NDEX و ۱۲ سازمان دولتی در یک سری "حرکت‌های عملیاتی" برای مقابله با این کلاهبرداری‌ها انجام شد.

عملیات در کانادا و در ماه مارس آغاز شد، زمانی که پلیس کلگری با همکاری چینالیسیس یک پروژه آزمایشی اولیه را اجرا کرد.

دنی لیونگ، سرپرست تیم تحقیقات بلاکچین پلیس کلگری، در بیانیه‌ای اعلام کرد که تیم او اوایل امسال با چینالیسیس همکاری کرد تا یک کارگاه خصوصی برگزار کند که در آن، بیش از ۷۷۰ فرد شناسایی شدند که ۱۱۹ نفر از آنها کانادایی بودند و در مجموع حدود ۵۹ میلیون دلار ضرر کرده بودند.

از طریق این کارگاه، چندین سازمان پلیس کانادایی توانستند افراد آسیب‌دیده را مطلع کنند و از سرقت‌های بیشتر جلوگیری کنند.

لیونگ بیان کرد:

از طریق این کارگاه، سازمان‌های مشارکت‌کننده اقدامات سریعی را برای اطلاع‌رسانی به افراد آسیب‌دیده انجام دادند تا از قربانی شدن بیشتر جلوگیری کنند.

چینالیسیس اعلام کرد که ابتدا پس از گزارش در دسامبر درباره‌ی ۱ میلیارد دلار خسارت ناشی از فیشینگ تاییدیه از ماه می ۲۰۲۱، این اقدام را آغاز کرده است.

پس از آن گزارش، کارشناسان شرکت آدرس‌های غیرقانونی بیشتری را شناسایی کردند و رقم خسارت را به بیش از ۲.۷ میلیارد دلار از سال ۲۰۲۱ محاسبه کردند.

چینالیسیس از یافته‌های خود برای همکاری با نیروی پلیس در آمریکا، بریتانیا، کانادا، اسپانیا، هلند و استرالیا استفاده کرد و در یک سری حرکت‌های عملیاتی از آوریل تا ژوئن ۲۰۲۴، به افسران آموزش داد که چگونه کیف پول‌های به سرقت رفته را شناسایی کنند و وجوه دزدیده شده را پیگیری کنند.

چینالیسیس توضیح داد:

بیش از ۷ هزار سرنخ در طول این حرکت‌های عملیاتی شناسایی شد که خبر از حدود ۱۶۲ میلیون دلار خسارت می داد. این سرنخ‌ها برای بستن حساب‌ها، ضبط وجوه و جمع‌آوری اطلاعات برای جلوگیری از کلاهبرداری‌های آینده استفاده شدند. در واقع، در یکی از این حرکت‌ها، شرکت‌کنندگان توانستند مستقیماً با یک قربانی تماس بگیرند تا او را از یک کلاهبرداری جاری مطلع کنند و قربانی را ترغیب کنند که اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام دهد و اجازه تایید را قبل از سرقت وجوه از سوی کلاهبردار لغو کند.

چلستینو کالابرسه، رئیس موقت تهدیدهای مالی غیرقانونی در آژانس ملی جرم بریتانیا، عنوان کرد که آنها توانستند ۲۳۰ قربانی را در کشور خود شناسایی کنند و بیش از ۳۳ میلیون دلار وجوهی که ناشی از فیشینگ تاییدیه بود را پیدا کنند.

کالابرسه تصریح کرد:

این کار از قربانیان در اینجا در بریتانیا محافظت کرده و فرصت‌هایی برای پیگیری گروه‌های جرم سازمان‌یافته که آسیب‌های قابل‌توجهی وارد می‌کنند، فراهم کرده است. بسیاری از این گروه‌ها در خارج از کشور مستقر هستند و از روش‌های پیشرفته برای جلب اعتماد سرمایه‌گذاران نا‌آگاه استفاده می‌کنند.

چینالیسیس درباره میزان پولی که توسط نیروهای پلیس بازگردانده شده و به قربانیان برگردانده شده است، اظهار نظری نکرده است.

فیشینگ تاییدیه یک تاکتیک است که معمولاً همراه با سایر تکنیک‌های محبوب کلاهبرداری مانند کلاهبرداری‌های عاشقانه یا برنامه‌های جعلی ارز دیجیتال استفاده می‌شود.

کلاهبرداران معمولاً قربانیان را فریب می‌دهند تا یک تراکنش بلاکچین مخرب را امضا کنند که به آدرس کلاهبردار اجازه می‌دهد توکن‌های خاصی را از کیف پول قربانی خرج کند، و بدین ترتیب کلاهبردار می‌تواند آدرس قربانی را از آن توکن‌ها تخلیه کند.

تیم استینتون، بازرس ارشد پلیس فدرال استرالیا، اظهار کرد که عملیات اسپینکستر به وضوح، نوری بر روی تاکتیک‌های جدیدی که توسط مجرمان سایبری در تلاش‌های مستمرشان برای کلاهبرداری از استرالیایی‌ها استفاده می‌شود، انداخته است و افزود که این عملیات بخش مهمی از تحقیقات جاری آنها برای شناسایی قربانیان جرم سایبری و متوقف کردن مجرمان در استرالیا خواهد بود.

ارین فراکولی از بایننس اضافه کرد که این اقدام به شرکت‌های رمزنگاری کمک کرده است تا وجوه دزدیده شده را ردیابی کنند، کاربران آسیب‌دیده را شناسایی کنند و آنها را از کلاهبرداری مطلع کنند.

اوایل امسال، شرکت امنیت سایبری مستقر در سنگاپور به نام گروه آی بی (Group-IB)، گزارشی مشابه منتشر کرد که در آن قربانیان به روش اتصال کیف پول‌های رمزنگاری‌شده خود به زیرساخت مهاجمان، فریب داده می‌شدند.

در آن طرح، هکرها حداقل ۸۰ میلیون دلار از دارایی‌های کیف پول‌های دیجیتال قربانیان را سرقت کردند.

طبق گزارش اف‌بی‌آی، در سال گذشته، آمریکایی‌ها ۳.۹۴ میلیارد دلار خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال متحمل شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

هک
1403/10/23 - 10:26- جرم سایبری

هک حساب رسمی ایکس لایت‌کوین برای تبلیغ توکن جعلی سولانا ال تی سی

هک کردن حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ پروژه‌های جعلی یک روش رایج میان مجرمان سایبری است.