about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ارز دیجیتال بلاک اسکوئر، چارچوب توکن سازی املاک و مستغلات مطابق با اتحادیه اروپا را راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، ارز دیجیتال بلاک اسکوئر (Blocksquare) چارچوب توکن سازی املاک و مستغلات مطابق با اتحادیه اروپا را راه‌اندازی می‌کند. این چارچوب با ثبت زمین ادغام می‌شود و به صاحبان املاک اجازه می‌دهد تا حقوق اقتصادی مرتبط با املاک و مستغلات را به رسمیت بشناسند و درعین‌حال از ادعاهای قابل‌اجرا قانونی برای سرمایه‌گذاران اطمینان حاصل کنند.

ارز دیجیتال بلاک اسکوئر (Blocksquare) یک چارچوب قانونی مطابق با توکن سازی املاک و مستغلات را در لوکزامبورگ راه‌اندازی کرده است که گامی بزرگ برای صنعت بلاک چین در اروپا است.

این توسعه با مقررات بازارهای دارایی‌های رمزنگاری اتحادیه اروپا (MiCA) هماهنگ است و اطمینان حقوقی را که قبلاً در سرمایه‌گذاری‌های دارایی نمادین وجود نداشت، فراهم می‌کند.

ارز دیجیتال بلاک اسکوئر با استفاده از قراردادهای محضری، شکاف بین دارایی‌های مبتنی بر بلاک چین و حمایت‌های قانونی سنتی را پر می‌کند و سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات را برای سرمایه‌گذاران خرد در دسترس قرار می‌دهد.

دنیس پتروفچیچ (Denis Petrovcic)، مدیرعامل شرکت بلاک اسکوئر، بیان کرد:

این چارچوب ظرف چند هفته تکمیل می‌شود و روند کاری را برای فعالان بازار و صاحبان املاک تسهیل می‌کند.

 ابتکار بلاک اسکوئر در لوکزامبورگ، آن را به‌عنوان یک عامل کلیدی در پذیرش توکن سازی املاک و مستغلات در سراسر اروپا قرار می‌دهد و سرمایه‌گذاری املاک مبتنی بر بلاک چین را ایمن‌تر و مقیاس‌پذیرتر می کند.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.