about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رژیم صهیونیستی و آلمان در تحقیقات امنیت سایبری برای تأسیسات انرژی سرمایه‌گذاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت انرژی و زیرساخت رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسرائیل و آلمان برای سرمایه‌گذاری مشترک 2 میلیون یورویی (2.15 میلیون دلار) به منظور ترویج تحقیقات امنیت سایبری برای زیرساخت‌های انرژی توافق کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است که طرف اسرائیلی و وزارت آموزش و تحقیقات آلمان هر کدام یک میلیون یورو برای تحقیقات سایبری و دیجیتالی کمک خواهند کرد.

به عنوان بخشی از این همکاری، محققان از دانشگاه‌های پیشرو از هر 2 طرف در توسعه روش‌های جدید برای مقابله با تهدیدات سایبری رو به رشد در بخش انرژی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

الی کوهن (Eli Cohen)، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی اظهار داشت :

«تخصص تحقیقات اسرائیل و آلمان در امنیت سایبری تا حد زیادی به امنیت زیرساخت‌های حیاتی در جهان کمک می‌کند و راه را برای آینده امن‌تری برای همه هموار می‌کند.»

در این بیانیه تأکید شده است که سیستم‌های انرژی جهانی در سال‌های اخیر به دلیل تمرکززدایی سیستم‌های انرژی، دیجیتالی شدن سریع را تجربه کرده‌اند. در حالیکه این روند مزایایی را برای مشاغل و مصرف کنندگان به ارمغان آورده، اما خطر حملات سایبری، به ویژه هدف قرار دادن شبکه‌های برق، گاز و نفت را نیز افزایش داده است.

کارشناسان معتقدند که انعطاف‌پذیری زیرساخت‌های انرژی به دلیل افزایش تهدیدات حملات سایبری مانند قطعی گسترده برق، جاسوسی یا اخاذی از اپراتورهای شبکه به عنوان یک نگرانی بزرگ ظاهر شده است. مقامات اسرائیلی و آلمانی عنوان کردند که حملات سایبری می‌تواند منجر به از دست دادن کنترل تأسیسات و فرآیندهای سیستم‌های برق و اختلالات گسترده خدمات و حتی آسیب فیزیکی شود.

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.

همکاری
1405/05/31 - 12:01- آسیا

همکاری قطر و تاجیکستان در حوزه امنیت سایبری

قطر و تاجیکستان درباره تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری گفتگو کردند.