توافق گروه سایبری جی7 بر اشتراک گذاری اطلاعات برای دفاع از دموکراسی ها
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در این نشست همچنین حفاظت از فرآیندهای دموکراتیک در برابر تهدیدات سایبری و اطلاعات نادرست با تمرکز بر انتخابات آینده اروپا مورد بررسی قرار گرفت.
برای اولین بار، به ابتکار نماینده ایتالیا در جی7، مدیران آژانس ها و مراکز مسئول امنیت سایبری از کشورهای عضو جی7، روز پنجشنبه برای بحث در مورد خطوط سیاست برای مقابله و جلوگیری از تهدیدات سایبری ملاقات کردند.
برونو فراتاسی، مدیر کل آژانس امنیت سایبری ملی ایتالیا، ریاست جلسه را در رم بر عهده داشت که بر شناسایی وابستگی متقابل امنیت سایبری و هوش مصنوعی (AI) متمرکز بود.
فراتاسی توضیح داد:
رابطه نزدیکی بین هوش مصنوعی و امنیت سایبری وجود دارد، آن هم به دلیل نگرانی از حفظ کنترل امنیت سیستمهای هوش مصنوعی.
این بحث تقریباً در همان زمان مطرح شد که ایالات متحده و چین برای بحث در مورد چگونگی ترسیم استانداردهای مشترک در زمینه هوش مصنوعی ملاقات کردند و یک بار دیگر مقیاس جهانی این موضوع را برجسته نمودند.
نماینده ایتالیا در جی7، هوش مصنوعی را در مرکز بحث قرار داد و هدف آن ایجاد یک زمین بازی استاندارد برای اطمینان از کنترل ریسک ها و فرصت ها بود.
همانطور که فراتاسی توضیح داد، سیستمهای هوش مصنوعی میتوانند تهدیدی برای سطح دیجیتال یک کشور و یک سلاح دفاعی باشند که میتوانند قابلیتهای تحلیل تهدیدات سایبری را فعال کنند.
وی در ادامه افزود:
به عنوان یک آژانس ملی، ما قبلاً استفاده از سیستمهای هوش مصنوعی مولد را به عنوان سلاح تجزیه و تحلیل پیشبینی آغاز کردهایم.
علاوه بر این، در سخنان پایانی جلسه، وی اظهار داشت:
مسئولیت ما، درک بهتر و نظارت بر استفاده های فعلی و بالقوه سیستم های هوش مصنوعی از جمله مدل های زبان بزرگ است که ممکن است برای اهداف مخرب استفاده شوند.
بخش دوم این نشست بر روی فعالیتهای نفوذ و هک متمرکز بود که میتواند فرآیندهای دموکراتیک کشورها را مختل و تحت تأثیر قرار دهد.
در این خصوص به ویژه، جی7 با توجه به انتخابات آینده اروپا در 8 و 9 ژوئن به این امر متعهد شد.
هدف، اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای ایمن سازی زیرساخت ها و سیستم هایی است که می توانند در برابر حملات عوامل مخربی که به دنبال تضعیف یکپارچگی انتخابات هستند، آسیب پذیر باشند.
اجرای این اقدامات پیشگیرانه، روند انتخاباتی روان و منظم را تضمین می کند.
فراتاسی با بیان اینکه در این نشست به خطر دخالت در روند انتخابات پرداخته شد، افزود که این موضوع از منظر اطلاعات نادرست که به عنوان ابزاری برای دستکاری و مداخله علیه دموکراسی های غربی مورد استفاده قرار می گیرد، مورد بررسی قرار گرفت.
او همچنین تصریح کرد:
شرکتکنندگان متعهد شدهاند که اشتراکگذاری اطلاعات در مورد تهدیدات سایبری اصلی را که بر زیرساختهای حیاتی، حوادث و اقدامات متقابل تأثیر میگذارند، افزایش دهند.
خطرات ناشی از تأثیرات خارجی، مانند امنیت سایبری و هوش مصنوعی نیز دامنه وسیع تری دارند.
دستورالعمل NIS-2 در سطح اتحادیه اروپا که اخیراً به تصویب رسیده است، که کابل های زیردریایی را نیز پوشش می دهد، بر اهمیت حفاظت از زیرساخت های حیاتی تأکید می کند.
همانطور که فراتاسی توضیح داد، یک حمله سایبری که یک حلقه زنجیره تامین را هدف قرار می دهد می تواند باعث اختلال گسترده شود.
فراتاسی اظهار کرد که حفاظت از زیرساخت های حیاتی در برابر تهدیدات امنیت سایبری یک چالش جهانی است که نیاز به یک واکنش هماهنگ بین المللی دارد.
ایتالیا جلسه مقامات سایبری را آغاز کرد که از حمایت گسترده ای برخوردار شد.
کشورهای گروه 7 مایل به ادامه این اقدامات توسط نماینده کانادا در سال آینده بودند.