about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک عملیات چندساله علیه پلتفرم انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان به نام کیدفلیکس منجر به دستگیری ده‌ها نفر و ضبط ده‌ها هزار ویدئوی غیرقانونی شد. یوروپل روز چهارشنبه این خبر را اعلام کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش یوروپل، ۷۹ نفر از افراد دستگیرشده نه تنها این ویدئوها را آپلود و مشاهده کرده‌اند، بلکه برخی از آن‌ها مرتکب آزار و اذیت کودکان نیز شده‌اند.

این عملیات منجر به حفاظت از ۳۹ کودک شد.

این نهاد بین‌المللی تأکید کرد که تحقیقات همچنان ادامه دارد و تاکنون ۳۵ کشور در این عملیات که به عنوان بزرگ‌ترین عملیات مبارزه با سوءاستفاده جنسی از کودکان در تاریخ یوروپل شناخته می‌شود، مشارکت داشته‌اند.

کاربران از طریق دارک وب به کیدفلیکس (Kidflix) دسترسی داشتند و برای دریافت توکن‌های دسترسی از ارزهای دیجیتال استفاده می‌کردند.

این عملیات توسط پلیس جنایی ایالت باواریا (Bayerisches Landeskriminalamt) و دفتر مرکزی دادستانی جرایم سایبری باواریا (ZCB) هدایت شد.

این نهادها اطلاعاتی درباره عملیات علیه افراد خاص منتشر کردند.

طبق اعلام یوروپل، ۷۹ مورد دستگیری از میان ۱,۳۹۳ مظنونی بوده که تاکنون شناسایی شده‌اند.

این تعداد تنها بخش کوچکی از ۱.۸ میلیون کاربری است که بین آوریل ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۴ وارد این پلتفرم شده‌اند.

در ۱۱ مارس، مقامات آلمانی و هلندی سرورهای حاوی حدود ۷۲ هزار ویدئو را ضبط کردند.

برآوردها نشان می‌دهد که این پلتفرم تا ۹۱ هزار ویدئوی منحصربه‌فرد را میزبانی کرده است.

یوروپل اعلام کرد که به‌طور متوسط، هر ساعت ۳.۵ ویدئوی جدید در این پلتفرم بارگذاری می‌شد که بسیاری از آن‌ها قبلاً توسط مقامات پلیس شناسایی نشده بودند.

همچنین، مجرمان می‌توانستند با برچسب‌گذاری و دسته‌بندی ویدئوها، توکن‌هایی برای تماشای محتوا به دست آورند.

کاترین دِ بول، مدیر اجرایی یوروپل، در واکنش به این پرونده گفت:

برخی سعی می‌کنند این موضوع را صرفاً یک مشکل فنی یا سایبری جلوه دهند، اما این‌طور نیست. پشت این جنایات قربانیان واقعی وجود دارند، و این قربانیان کودکان هستند.

 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.