about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کابینه فدرال پاکستان قوانین آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کابینه فدرال پاکستان قوانین آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری یا جرایم اینترنتی را تصویب کرد.

طبق قوانین جدید، افرادی که در شبکه‌های اجتماعی در انتشار شایعات و تبلیغات و آزار و اذیت نقش داشته باشند به شدت مجازات خواهند شد.

پژوهشگران، کارشناسان حقوق اینترنت و روزنامه‌نگاران این اقدام را تلاشی برای خاموش کردن صدای آزاد در شبکه‎های اجتماعی و جلوگیری از بیان آزادی می‌دانند؛ اما موضع عطا ترار (Atta Tarar)، وزیر مرکزی اطلاعات پاکستان، این است که هدف آژانس جرایم اینترنتی حفظ حقوق دیجیتالی مردم و جلوگیری از تبلیغات و شایعات در رسانه‌های گروهی است.

به گفته کارشناسان، پس از گذشت 11 ماه، رسیدگی به جرایم سایبری با اختیارات کامل فعال شده و این اداره با مبلغان نهادهای دولتی و شخصیت‌های عمومی برخورد قانونی خواهد کرد؛ افرادی که در جرایم اینترنتی دست دارند به 5 تا 15 سال زندان و همچنین جریمه نقدی محکوم خواهند شد.

این آژانس همچنین صلاحیت تماس با آژانس‌های بین‌المللی را برای اقدام علیه افراد درگیر در جرایم سایبری خواهد داشت.

دولت پاکستان سال گذشته در سال 2023 تأسیس آژانس ملی تحقیقات و جرایم سایبری را تصویب کرد.

در ماه می سال جاری، دولت فدرال اختیار بررسی جرایم اینترنتی را از آژانس تحقیقات مرکزی (FIA) پس گرفت و یک آژانس جداگانه به نام آژانس تحقیقات جرایم اینترنتی برای تحقیق در مورد این جنایات تأسیس کرد.

طبق اعلام رسمی، رئیس سازمان رسیدگی به جرایم کشور به عنوان مدیرکل خواهد بود و از اختیارات رئیس پلیس ایالتی (IG) برخوردار خواهد بود.

عابد عباسی (Abid Abbasi)، روزنامه‌نگار و رئیس سابق اتحادیه فدرال روزنامه‌نگاران راولپندی (Rawalpindi) اسلام آباد، در واکنش به تأسیس این آژانس این موضوع را گفته بود.

در گذشته، زمانی که فرمان پیکا (PICA) برای جلوگیری از جرایم الکترونیکی معرفی شد، اولین قربانیان آن روزنامه‌نگاران بودند.

عباسی اظهار داشت :

«ما هم می‌خواهیم شبکه‌های اجتماعی ضابطه‌مند شود، اما برای این کار همه باید بنشینند و تصمیم بگیرند که نحوه تنظیم چگونه باشد.»

محققان معتقدند که این تصمیم دولت تلاشی برای رسیدگی به انتقادات تحریک انصاف و دیگر فعالان سیاسی در شبکه‌های اجتماعی از تشکیلات نظامی است.

به گفته هارون بلوچ (Haroon Baloch)، کارشناس حقوق دیجیتال در پاکستان، به نظر می‌رسد نهادهای قدرتمند این ایالت از انتقادات روزافزون تحریک انصاف پاکستان هراس و سعی دارند صدای این حزب را در شبکه‌های اجتماعی خاموش کنند.

بلوچ توضیح داد که تحریک انصاف پاکستان در دهه گذشته از رسانه‌های اجتماعی به طور مؤثر استفاده کرده و هیچ حزب سیاسی یا هیچ نهاد دولتی این کار را انجام نداده است.

بر اساس آمار «Global Digital Insight» در سال گذشته، حدود 72 میلیون نفر در پاکستان از رسانه‌های اجتماعی و کمترین میزان یعنی 4 میلیون نفر از پلتفرم X (توییتر سابق) استفاده می‌کنند که چند ماه است در پاکستان بسته شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.