تصمیم سرنوشتساز درباره رهبری مشترک سایبری آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، او در پاسخ به سؤالات سیاستی مطرحشده توسط سناتورها که پیش از جلسات تأیید برای نامزدهای مقامات عالیرتبه پرسیده میشود، اشاره کرد که رابطه معروف به "دوگانههدایت" بین فرماندهی سایبری ایالات متحده و آژانس امنیت ملی سالها مورد بحث بوده است.
این مفسر سابق شبکه فاکس نیوز، برخی از مهمترین استدلالهای به نفع و یا برعلیه این سیاست را خلاصه کرد.
حامیان این ساختار بر این باورند که این مدل باعث افزایش کارایی میشود، در حالی که مخالفان معتقدند این نقشها برای یک نفر بیش از حد بزرگ است و حضور یک رئیس غیرنظامی در آژانس امنیت ملی میتواند به بهبود عملکرد هر دو سازمان کمک کند.
هگست در این رابطه نوشت:
اگر بهعنوان وزیر دفاع تأیید شوم، این بحثها را به نتیجه خواهم رساند، با کنگره مشورت خواهم کرد و توصیه نهایی را برای مسیر آینده ارائه میدهم.
ماه گذشته، خبرگزاری ریکوردد فیوچر نیوز (Recorded Future News) گزارش داد که مشاوران حاضر در تیم انتقالی ترامپ برای جداسازی فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی فشار آوردهاند؛ این اقدام پس از تلاش ناموفق در آخرین لحظات دوره اول ریاستجمهوری او صورت گرفت.
پرسشنامهای ۷۵ صفحهای که جزئیاتی از دیدگاههای هگست درباره عملیات سایبری پنتاگون ارائه میدهد، تاکنون جامعترین بینش را درباره تفکرات او ارائه کرده است.
سخنرانی آغازین او در جلسه تأیید روز سهشنبه شامل هیچ اشارهای به این موضوع نبود و بیشتر جلسه به اظهارات بحثبرانگیز او درباره حضور زنان در نقشهای رزمی و اتهامات سوءرفتار جنسی اختصاص داشت.
نمایندگان کنگره در این پرسشنامه همچنین درباره نقش فرماندهی سایبری در عملیات دیجیتال و نیروهای مأموریت سایبری سؤال کردند و از هگست پرسیدند که آیا نفوذ به شرکتهای مخابراتی ایالات متحده توسط گروه هکری مرتبط با چین با نام طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) را میتوان اقدامی جنگی دانست؟
هگست در پاسخ گفت که او با مقامات ملی برای تعیین اینکه آیا حمله سایبری خاصی از سوی یک نهاد خارجی به عنوان اقدام جنگی محسوب میشود یا خیر، مشورت خواهد کرد.
او افزود:
اگر حمله سایبری به ایالات متحده باعث آسیب فیزیکی شدید، اختلال در زیرساختهای حیاتی ملی، هدف قرار دادن جمعیت غیرنظامی یا انجام آن با قصد آشکار برای ایجاد آسیب جدی به تواناییهای اقتصادی یا نظامی کشور باشد، میتوان استدلال کرد که چنین حملهای بهعنوان اقدام جنگی تلقی میشود.
هگست همچنین درباره نفوذ و آسیب به زیرساختهای حیاتی ایالات متحده توسط یک گروه هکری دیگر مرتبط با چین، به نام طوفان ولت یا ولت تایفون (Volt Typhoon)، مورد سؤال قرار گرفت.
او پاسخ داد که از ماهیت هر دو حمله آگاه است و این اقدامات مرتبط با پکن را قطعاً یک نگرانی امنیت ملی میداند و تأکید کرد که شبکههای ایالات متحده در حال حاضر فاقد حفاظتهای کافی هستند.
هگست اظهار کرد:
ایالات متحده باید توانایی حفاظت از شبکههای حیاتی خود در برابر نفوذهای مخرب را داشته باشد. اگر تأیید شوم، با شرکای بینسازمانی همکاری خواهم کرد تا بهترین روش برای ارائه این حفاظت را تعیین کنم.