about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گسترش ابزارهای هوش مصنوعی و فناوری‌های کم‌کد و بدون‌کد، ساخت دیپ‌فیک‌های متقاعدکننده را برای مجرمان سایبری بسیار آسان کرده و زمینه را برای ترکیب جعل صدا و تصویر با حملات فیشینگ و مهندسی اجتماعی فراهم کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، کانیشک گائور، بنیان‌گذار و رئیس بنیاد آینده هند، در حاشیه کنفرانس Black Hat USA 2026 اعلام کرد مهاجمان حتی با دانش فنی محدود می‌توانند با استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، دارایی‌های دیجیتال جعلی مختلفی را تولید و آنها را در قالب ایمیل‌های فیشینگ، تبلیغات جعلی، وب‌سایت‌های مشابه نمونه‌های اصلی و حساب‌های تقلبی پشتیبانی مشتری به کار گیرند.

به گفته وی، این حملات بیش از هر چیز بر اعتماد کاربران به آنچه می‌بینند و می‌شنوند تکیه دارد.

مهاجمان با ترکیب محتوای صوتی و تصویری جعلی می‌توانند قربانیان را متقاعد کرده و آنها را به افشای اطلاعات یا انجام اقدامات مورد نظر خود وادار کنند.

گائور با اشاره به کاهش چشمگیر موانع فنی در تولید دیپ‌فیک گفت افراد فاقد دانش برنامه‌نویسی نیز اکنون می‌توانند با وارد کردن یک فرمان ساده، در مدت کوتاهی محتوای جعلی تولید کنند و سپس از آن برای هدف قرار دادن کاربران از طریق تبلیغات جعلی و وب‌سایت‌های ساختگی استفاده کنند.

وی همچنین نسبت به استفاده گسترده‌تر از این فناوری برای نفوذ به حساب‌های مشتریان هشدار داد.

به گفته این کارشناس، مجرمان می‌توانند با استفاده از لینک‌های مخرب و برنامه‌های جعلی، کاربران را فریب داده و کنترل حساب‌های آنها را به دست بگیرند.

یکی دیگر از نگرانی‌های مطرح‌شده، نقش گروه‌های مجرمانه مرتبط با دولت‌ها در گسترش کلاهبرداری‌هایی است که با استفاده از دیپ‌فیک انجام می‌شوند.

این گروه‌ها می‌توانند از جعل هویت صوتی و تصویری برای اجرای کلاهبرداری‌های عاطفی و سرمایه‌گذاری در مقیاس گسترده استفاده کنند.

گائور تأکید کرد مقابله با دیپ‌فیک دیگر نمی‌تواند صرفاً به تشخیص انسانی متکی باشد؛ چراکه کیفیت محتوای جعلی به حدی رسیده است که تشخیص آن برای کاربران عادی دشوار است.

وی استفاده همزمان از پروتکل‌های احراز هویت ایمیل، سامانه‌های تشخیص محتوای چندرسانه‌ای و راهکارهای XDR را برای تقویت دفاع سایبری ضروری دانست.

این کارشناس امنیت سایبری و هوش مصنوعی بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در حوزه‌های مشاوره، سیاست‌گذاری و اطلاعات تهدید دارد و پیش از این در سمت‌های مدیریتی شرکت‌هایی از جمله دلویت (Deloitte)، ای وای (EY) و پروتیویتی (Protiviti) فعالیت کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
روسیه
1405/05/26 - 10:04- اروپا

روسیه پس از ۲۰۲۲؛ تحول جنگ اطلاعاتی با هوش مصنوعی و حملات سایبری

تهاجم تمام‌عیار روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، علاوه بر یک عملیات نظامی، آزمونی برای توانایی کرملین در شکل‌دهی سریع به روایت جنگ بود.

سایه
1405/05/26 - 09:47- آفریقا

سایه شوم مافیای سایبری بر سر شرکت‌های بزرگ آفریقای جنوبی

به گفته کارشناسان، یک گروه مافیایی جدید برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آفریقای جنوبی را هدف قرار داده است.

محکومیت
1405/05/26 - 09:33- آسیا

محکومیت 4 مهاجر در بحرین به اتهام کلاهبرداری سایبری

چهار مهاجر آسیایی در بحرین به جرم کلاهبرداری سایبری به سه سال زندان محکوم شدند.