about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ درگیری ارمنستان و آذربایجان با یک کمپین هک علیه روزنامه‌نگاران، مدافعان حقوق بشر، نماینده سازمان ملل و اعضای جامعه مدنی تشدید شده است.

به نظر می‌رسد این هک ارتباط نزدیکی با درگیری نظامی بر سر منطقه ناگورنو-قره‌باغ دارد و استفاده از نرم‌افزار جاسوسی نظامی پگاسوس (Pegasus) برای اولین بار در یک درگیری نظامی مستند شده است.

این تحقیق توسط محققان «Access Now»، «CyberHUB-AM»، سیتیزن‌لب (Citizen Lab)، سازمان عفو بین‌الملل و روبن مرادیان (Ruben Muradyan) انجام شده است.

آنا ناقدالیان (Anna Naghdalyan)، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه ارمنستان، حداقل ۲۷ بار هک شده و محققان معتقدند که زمان این حملات، او را مستقیماً در حساس‌ترین مکالمات و مذاکرات مربوط به بحران ناگورنو-قره‌باغ قرار داده است. استفاده از پگاسوس نگرانی‌هایی را در مورد ایمنی سازمان‌های بین‌المللی، روزنامه‌نگاران و سایر افرادی که در زمینه درگیری‌ها فعالیت می‌کنند، ایجاد کرده است.

به گفته کارشناسان، ارمنستان و آذربایجان ممکن است به هک کردن افراد مرتبط با درگیری در قره باغ کوهستانی علاقه‌مند بوده‌اند، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد ارمنستان تاکنون از جاسوس‌افزار پگاسوس استفاده کرده است.

از سوی دیگر، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد آذربایجان مشتری شرکت جاسوسی اسرائیلی «NSO» است، از جمله برخی از آلودگی‌های تک‌کلیکی پگاسوس مرتبط با زیرساخت‌هایی که خود را به عنوان وب‌سایت‌های سیاسی آذربایجانی جا زده‌اند.

NSO ادعا کرده که گزارش‌های معتبری مبنی بر سوءاستفاده از جاسوس‌افزار خود توسط مشتریان دولتی را بررسی می‌کند.

در سال ۲۰۲۱، دولت بایدن به دلیل نگرانی از استفاده از فناوری آن برای هدف قرار دادن مقامات دولتی، روزنامه‌نگاران، بازرگانان، فعالان و کارکنان سفارت، گروه NSO را در لیست سیاه قرار داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.