about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت‌های امنیت سایبری استرالیا انعطاف‌پذیری خود را در منطقه هند و اقیانوس آرام افزایش دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای استرالیا (AUSCERT) و دانشگاه کوئینزلند همکاری خود را با «IDCARE» برای گسترش پشتیبانی امنیت سایبری در سراسر هند و اقیانوس آرام تحت یک قرارداد دولتی استرالیا اعلام کردند.

این همکاری بخشی از برنامه همکاری سایبری و فناوری حیاتی است که هدف آن تقویت انعطاف‌پذیری سایبری در پاپوآ گینه نو و فیجی از طریق کمک‌های پاسخگویی مناسب به جرایم سایبری است.

ایوانو بونگیوانی (Ivano Bongiovanni)، مدیر کل تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای استرالیا، توضیح داد که این پروژه قابلیت‌های امنیت سایبری کانبرا را در زمینه هند و اقیانوس آرام با هدف افزایش واکنش جامعه به جرایم سایبری و کلاهبرداری‌های آنلاین بررسی می‌کند. بونگیوانی اظهار داشت :

«ما از شراکت با IDCARE و دانشگاه کوئینزلند برای ایفای نقشی حیاتی در کمک به همسایگان هند و اقیانوس آرام و تقویت امنیت سایبری در سراسر منطقه خوشحال هستیم.»

این ابتکار با استراتژی گسترده‌تر دولت استرالیا برای تقویت موضع امنیت سایبری کشور و هدف آن برای رهبری جهانی در امنیت سایبری تا سال 2030 همسو است. IDCARE که به مدت یک دهه از افراد و مشاغل متاثر از تهدیدات سایبری مختلف پشتیبانی می‌کند، همچنین از طریق این همکاری سهم قابل توجهی دارد.

دیوید لیسی (David Lacey)، بنیانگذار و مدیر عامل IDCARE، تأکید کرد در حالیکه این سازمان قبلاً خدمات خود را در سطح بین‌المللی گسترش داده، این پروژه جدید یک فرصت قابل توجه برای افزایش پشتیبانی در منطقه اقیانوس آرام است. لیسی گفت :

«پروژه مشترک به تلاش‌های ما با تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای استرالیا و دانشگاه کوئینزلند برای تقویت بیشتر خدمات در منطقه اقیانوس آرام کمک می‌کند. ما می‌دانیم که کلاهبرداری‌ها و جرایم سایبری بر همسایگان ما در اقیانوس آرام تأثیر می‌گذارد و با ادامه حرکت آنها به یک محیط آنلاین با خدمات بانکی و خرید، انتظار داریم این میزان به میزان قابل توجهی افزایش یابد.»

رایان کو (Ryan Ko)، مدیر مرکز تحقیقات سایبری «UQ»، خاطرنشان کرد :

«این برنامه شامل مجموعه‌ای از کارگاه‌های آموزشی در پاپوآ گینه نو و فیجی برای تعیین نیازهای محلی است. با همکاری شوراهای کسب و کار محلی و ذینفعان کلیدی، ما برنامه‌های آموزشی تاب‌آوری سایبری را تنظیم و ارائه خواهیم کرد. به طور کلی، ما بهترین شیوه‌های استرالیا را برای پاسخ به سطوح تهدید فزاینده صادر و برای تقویت انعطاف‌پذیری سایبری محلی هند و اقیانوس آرام تلاش خواهیم کرد.»

این پروژه قبل از اجرای آزمایشی خدمات تخصصی در مناطق هدف، آسیب‌های جامعه و قابلیت‌های واکنش موجود را ارزیابی می‌کند. مرحله نهایی بر توسعه قابلیت های محلی برای اطمینان از پایداری بلندمدت و در نظر گرفتن گسترش بالقوه به سایر کشورهای هند و اقیانوس آرام متمرکز خواهد بود.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای استرالیا، IDCARE، و دانشگاه کوئینزلند همچنین خدمات مشاوره کسب و کار امنیت سایبری و آموزش‌های حیاتی را برای ایجاد ظرفیت محلی در هند و اقیانوس آرام ارائه خواهند کرد. این پروژه قرار است در ماه اوت سال جاری آغاز شود و به مدت 4 ماه ادامه خواهد داشت.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقاد
1405/07/12 - 11:32- هوش مصنوعي

انتقاد کارمند سابق اوپن‌اِی‌آی از رویکرد ایمنی هوش مصنوعی این شرکت

یکی از کارکنان بخش ایمنی اوپن‌اِی‌آی به‌تازگی استعفا داد و از رویکرد این شرکت نسبت به ایمنی هوش مصنوعی انتقاد کرد.

انتصاب
1405/07/12 - 10:25- آمریکا

انتصاب جِی کلایتون به‌عنوان تزار هوش مصنوعی آمریکا

دونالد ترامپ، جِی کلایتون، مقام ارشد اطلاعاتی را به‌عنوان مسئول ویژه هوش مصنوعی و رئیس کارگروه مربوطه منصوب کرد.

هشدار
1405/07/12 - 10:04- آمریکا

هشدار آمریکا درباره افزایش حملات سایبری به زیرساخت آب

مقام‌های ارشد آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا هشدار داده‌اند حملات سایبری علیه سامانه‌های آب آشامیدنی و فاضلاب این کشور به‌شدت افزایش یافته و مهاجمان در حال تغییر تمرکز خود از باج‌گیری مالی به اختلال عمدی در زیرساخت‌های حیاتی هستند.