about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رژیم صهیونیستی می‌ترسد که روسیه قابلیت‌های پیشرفته سایبری را با بهبود روابط اقتصادی، امنیتی و راهبردی، با ایران مبادله کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تعمیق روابط ایران و روسیه روندی در منطقه خاورمیانه است که در چند وقت اخیر به شدت نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی را نگران کرده است. کارشناسان اسرائیلی معتقدند که تاکنون، گزارش‌ها عمدتاً بر کمک‌های گسترده ایران به روسیه متمرکز بوده است، عمدتاً در قالب فروش پهپادهایی که روس‌ها در جنگ خود علیه اوکراین از آن استفاده کرده‌اند. با این حال، روابط امنیتی، اقتصادی و راهبردی بین 2 کشور به طور قابل توجهی تشدید شده و به نظر می‌رسد که تعهد روسیه به منافع ایران در خاورمیانه در حال قوی‌تر شدن است که بدون شک پیامدهای منفی برای اسرائیل به همراه دارد.

فراتر از تمایل ایران به دریافت هواپیما، هلیکوپتر، سیستم‌های راداری و سایر تسلیحات روسیه، یکی از مسائلی که نهادهای امنیتی اسرائیل را آزار می‌دهد، همگرایی ایران و روسیه در حوزه سایبری، به ویژه انتقال تسلیحات پیشرفته و قابلیت‌های سایبری روسیه و ایران است.

در حالیکه ایران به داشتن زیرساخت‌های سایبری مناسب شناخته شده است، روسیه یک ابرقدرت سایبری و یکی از معدود کشورهای جهان با قابلیت‌های سایبری در سطح دولتی است. رژیم صهیونیستی نیز مدعی داشتن چنین قابلیت‌هایی است.

به گفته وبگاه اسرائیلی «Israel Hayom»، ابر قدرت‌هایی مانند روسیه قابلیت‌هایی دارند که سایر کشورها از آن بی‌بهره‌اند. روسیه ابزارهای مختلفی دارد که می‌تواند خسارات قابل توجهی به دشمنانش وارد کند. دستگاه سایبری روی دفاع متمرکز است و دفاع دائماً در حال کار است. اسرائیل ادعا کرد که برای مقابله با این حملات مهم آماده می‌شود.

از زمان حمله طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر گذشته، حملات سایبری قابل توجه به رژیم صهیونیستی چند صد درصد و عملاً 2.5 تا 3 برابر افزایش یافته است. اهداف اصلی این حملات زیرساخت‌های مراقبت‌های بهداشتی، دانشگاه‌ها، نهادهای خدماتی و یکپارچه و سایر زیرساخت‌های حیاتی بوده است. اسرائیل همچنین برای حمله به شبکه برق، سیستم‌های آب و دیگر زیرساخت‌های حیاتی آماده می‌شود.

نگرانی آینده‌محور

از آغاز جنگ، هزاران حمله علیه اهدافی در اراضی اشغالی انجام شده که حدود 1000 مورد از آنها به سمت نهادهای مهمی بوده است که خطر بالقوه شدید آسیب را به همراه دارد.

به گفته یک مقام ارشد اسرائیلی، وسعت حملات بی‌سابقه است؛ همه گروه‌های ایرانی سخت کار می‌کنند. ایرانی‌ها با روس‌ها همکاری نزدیک دارند، سلاح‌های متعارف و پهپادها را انتقال می‌دهند، اما احتمالاً به قابلیت‌های پیچیده جنگ سایبری روسیه نیز دسترسی پیدا می‌کنند. منبع دیگری اشاره کرد که سیستم مراقبت‌های بهداشتی اسرائیل تهدید سایبری را به طور ویژه جدی گرفته است. ارائه‌دهندگان سناریوهای ریسک دقیقی را توسعه داده‌اند و دفاع سایبری را تقویت و همچنین تضمین می‌کنند که می‌توانند به سرعت عملیات‌ها را از طریق سیستم‌های پشتیبان و طرح‌های اضطراری بازیابی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
کوالکام
1405/07/13 - 14:58- آمریکا

کوالکام و آرم راهی دادگاه می‌شوند

شرکت کوالکام، شرکت آرم را به خودداری از ارائه ابزارهای تست تراشه که طبق قرارداد باید تحویل داده می‌شدند، متهم کرده است.

اظهارات
1405/07/13 - 13:52- هوش مصنوعي

اظهارات سم آلتمن در مورد خطرات هوش مصنوعی

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌ای‌آی اظهار داشت که مزایای هوش مصنوعی پذیرش برخی خطرات را توجیه‌پذیر می‌سازد.

فصل
1405/07/13 - 13:51- سایرفناوری ها

فصل جدید واگذاری امتیازات فناورانه با قرارداد کوالکام و هوآوی

کوالکام در یک قرارداد چند ساله صدور مجوز 5G و هوش مصنوعی، پتنت‌های آمریکایی هوآوی را خریداری کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.