ترس رژیم صهیونیستی از تأخیر در انتقام و حملات سایبری آتی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان براین باورند که مقامات جمهوری اسلامی در واکنش به شهادت اسماعیل هنیه در تهران، حملات سایبری احتمالی علیه رژیم صهیونستی را بررسی میکنند.
واکنش تأخیری ایران به حادثه 31 ژوئیه امسال به گمانهزنیها و نگرانیهای گسترده در منطقه دامن زده است. محققان براین باورند که تأخیر بخشی از استراتژی جنگ روانی علیه رژیم صهیونیستی است، در حالیکه منابع «IranWire» خلاف این را عنوان کردهاند.
برخی منابع، از جمله یک دیپلمات و یک مقام امنیتی اطلاعاتی سابق، به ایران وایر گفتند که مقامات ایرانی به بررسی گزینهها ادامه میدهند اما هنوز طرحی را اتخاذ نکردهاند.
این منابع عنوان کردند که عدم پاسخ، جنگ روانی نیست، بلکه تأخیر در تعیین مأثرترین شکل پاسخ است.
آیتالله خامنهای و دیگر مقامات عالیرتبه از واژه خونخواهی استفاده کردهاند؛ آیتالله خامنهای گفت که رژیم صهیونیستی راه را برای عواقب سخت هموار کرده و این وظیفه جمهوری اسلامی است که به دنبال انتقام مرگ هنیه در خاک ایران باشد.
به گفته منابع ایران وایر، حمله نظامی در مقیاس وسیع که منجر به تلفات غیرنظامی شود در اولویت ایران نیست؛ در عوض، طبق گزارشها، 2 گزینه اصلی در دست بررسی است :
اولین مورد شامل آغاز یک عملیات مهم علیه اسرائیل از طریق گروههای شبه نظامی در غزه همسو با ایران است.
گزینه دوم یک حمله سایبری گسترده با هدف فلج کردن زیرساختهای این رژیم است.
در روزهای اخیر، همسایگان منطقهای ایران و همچنین کشورهای غربی از ایران و اسرائیل خواستهاند تا تنشها را کاهش دهند و نسبت به اقدام نظامی در مقیاس بزرگ هشدار دادهاند.
در عین حال، احتمال یک حمله سایبری گسترده در بحبوحه گزارشهایی مبنی بر افزایش فعالیتهای هکری مرتبط با محور مقاومت رخ میدهد.
بنابر ادعای واشنگتن پست، افبیآی در حال بررسی تلاشهای مشکوک هکرهای ایرانی برای نفوذ به ستاد انتخاباتی جو بایدن، کاملا هریس و دونالد ترامپ است.
سیانان همچنین ادعا کرد که هکرهای ایرانی ممکن است به حساب ایمیل شخصی راجر استون، از نزدیکان ترامپ دسترسی داشته باشند.
علیرغم درخواستهای فرانسه، بریتانیا و آلمان برای خویشتنداری، کارشناسان معتقدند که مقامات ایرانی مواضع مشخص را حفظ کردهاند.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، این تماسها را از نظر سیاسی غیرمنطقی و مغایر با موازین بینالمللی خواند. وی همچنین قدرتهای غربی را به عدم اعتراض به آنچه «جنایت بینالمللی رژیم صهیونیستی» خواند، متهم کرد.
وی در بیانیهای گفت :
«فرانسه، آلمان و انگلیس که هیچ اعتراضی به جنایات بینالمللی رژیم صهیونیستی ندارند، با وقاحت از ایران میخواهند که هیچ اقدام بازدارندهای علیه رژیمی که حاکمیت و تمامیت ارضی آن را نقض کرده، انجام ندهد.»
شهادت اسماعیل هنیه که در جریان سفر وی به ایران برای مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رخ داد، تنشها را در منطقه افزایش داده است.
رهبر حماس مدت کوتاهی پس از آن شهید شد که حمله رژیم صهیونیستی در بیروت منجر به شهادت یکی از فرماندهان ارشد حزبالله شد و به تنشهای منطقهای دامن زد.