about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

آمریکا قصد دارد نیروهای جوان داوطلب خود را به چند کشور خارجی بفرستد تا از تسلط فناوری‌های کشورهای رقیب به‌خصوص در حوزه هوش مصنوعی جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تک کرانچ، دولت ایالات متحده قصد دارد برنامه جدیدی را با نام Tech Corps اجرا کند. پیش از این در قالب طرح‌های مشابه افرادی برای کار داوطلبانه و گسترش نفوذ آمریکا به خارج از این کشور اعزام شده بودند، اما این بار تمرکز بر ارایه خدمات هوش مصنوعی آمریکایی خواهد بود. بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این افراد فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضیات و متخصصانی با تجربه حرفه‌ای در زمینه هوش مصنوعی هستند که به کشورهای مختلفی اعزام خواهند شد و به استفاده از فناوری‌های آمریکایی کمک خواهند کرد. این برنامه در کشورهای شریک «برنامه صادرات هوش مصنوعی آمریکا» (American AI Exports Program) اجرا خواهد شد. این برنامه‌ سال گذشته با فرمان اجرایی دونالد ترامپ ایجاد شد تا موقعیت آمریکا در بازار جهانی هوش مصنوعی بیش از این به خطر نیفتد.اعضای این برنامه خواهند کوشید با استفاده از هوش مصنوعی، چالش‌های مهمی را در بخش‌هایی مانند کشاورزی، آموزش، بهداشت و توسعه اقتصادی حل کنند. شرکت‌کنندگان می‌توانند در دوره‌های ۱۲ تا ۲۷ ماهه حضوری یا از راه دور (مجازی) در کشورهای میزبان فعالیت کنند.

در حالی که هدف رسمی این برنامه کمک به کشورهای میزبان عنوان می‌شود، تحلیل‌ها نشان می‌دهند هدف اصلی این طرح افزایش نفوذ آمریکا در بازار جهانی و در حال رشد هوش مصنوعی است  بازاری که چین در آن رقابت شدیدی با ایالات متحده دارد. 

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.