about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته مقامات غنایی، تقویت امنیت سایبری می‌تواند در مبارزه با جرایم سایبری آینده‌ای امن‌تر و مطمئن‌تر را رقم بزند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از ذینفعان در آفریقا خواسته شده تا ظرفیت‌های خود را در مبارزه با جرایم سایبری تقویت و در عین حال از پتانسیل گسترده تکامل دیجیتالی‌سازی استفاده کنند.

کوامه باآ آچامفور (Kwame Baah Acheamfuor)، مدیر امور بین‌الملل در وزارت ارتباطات و دیجیتالی‌سازی، در یک سخنرانی کلیدی به نمایندگی از اورسولا اوسو-اکوفول (Ursula Owusu-Ekuful)، سیاستمدار غنایی، در جلسه عمومی رزمایش سایبری اینترپل برای منطقه آفریقا در آکرا، پایتخت غنا (ITU-INTERPOL Cyber Drill) گفت که تقویت امنیت سایبری می‌تواند آینده‌ای امن‌تر و مطمئن‌تر برای منطقه فرعی ایجاد کند.

او اظهار داشت که در سال‌های اخیر، چشم‌انداز دیجیتال آفریقا به طور فزاینده‌ای به هدفی برای مجرمان سایبری تبدیل شده که در بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های این قاره پافشاری و براساس گزارش ۲۰۲۴ اینترپل، بر شدت چالش‌های موجود در فضای سایبری تأکید می‌کنند.

هدف اتحادیه بین‌المللی مخابرات، ITU-INTERPOL Cyber Drill برای منطقه آفریقا، افزایش و ارزیابی آمادگی و انعطاف‌پذیری امنیت سایبری تیم‌های واکنش اضطراری رایانه‌ای آفریقایی و مراکز ملی امنیت سایبری است.

هدف این رزمایش، ارتقای پذیرش استانداردهای بین‌المللی امنیت سایبری و بهترین شیوه‌ها در منطقه، تسهیل همکاری منطقه‌ای و به اشتراک‌گذاری دانش در مورد مسائل امنیت سایبری و حمایت از همکاری‌های بین‌المللی در مبارزه با جرایم سایبری بود.

به گفته باآ آچامفور، آمارهای موجود نشان می‌دهد که جرایم سایبری به یک صنعت چند میلیارد دلاری تبدیل شده و با تهدیداتی مانند به خطر افتادن ایمیل تجاری (BEC)، فیشینگ، تروجان‌ها و دزدان بانکی، جرم به عنوان یک سرویس و اخاذی سایبری به طور فزاینده‌ای رایج شده است.

او توضیح داد که چنین مسائلی با پیامدهای مالی وخیم نه تنها به دولت‌ها یا بخش‌های فناوری اطلاعات محدود می‌شود، بلکه تهدیدی وجودی برای امنیت جمعی، اقتصاد و آینده همه افراد در سراسر جهان است.

این مقام غنایی تصریح کرد که ITU، شاخص جهانی امنیت سایبری (GCI) 2020 غنا را با امتیاز 86.69 درصد در رتبه سوم آفریقا قرار داده که به عنوان یک معیار قابل اعتماد برای اندازه‌گیری تعهد دولت به امنیت سایبری در مقیاس جهانی عمل می‌کند.

وی گفت که براساس چارچوب ITU که بر اقدامات قانونی، اقدامات سازمانی و فنی از جمله تمرکز دارد، غنا سیاست و استراتژی امنیت سایبری ملی خود را که توسط کابینه تصویب شده و انتظار می‌رود ماه آینده در فضای باز قرار گیرد، بررسی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

هک
1403/10/23 - 10:26- جرم سایبری

هک حساب رسمی ایکس لایت‌کوین برای تبلیغ توکن جعلی سولانا ال تی سی

هک کردن حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ پروژه‌های جعلی یک روش رایج میان مجرمان سایبری است.