تقویت روابط سایبری کره جنوبی و ناتو
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، هیئت کره جنوبی با مقامات ارشد ناتو درباره اشتراکگذاری تهدیدات سایبری و استراتژیهای پاسخدهی بحث و تبادل نظر کردند.
مذاکرات به چالشهای امنیت سایبری در مناطق هند و اقیانوس آرام و اروپای آتلانتیک پرداخت، از جمله فعالیتهای مخرب سایبری مرتبط با درگیریهای جهانی.
در چارچوب برنامه مشارکت اختصاصی کره جنوبی و ناتو، این گفتگو شامل برنامههای همکاری خاص، اجرای ابتکارات سایبری، تعهدات آینده ناتو در دفاع سایبری و نشست «قهرمانان سایبری 2025» کره جنوبی بود.
هر دو طرف بر اهمیت اقدامات مشترک برای تقویت مدیریت بحران سایبری تأکید کردند، و کره جنوبی قرار است تمرینات بیشتری را برای تقویت تواناییهای دفاع سایبری مشترک میزبانی کند.
این گفتگو جدیدترین گام در همکاریهای امنیت سایبری میان کره جنوبی و ناتو از زمان پیوستن کره جنوبی به عنوان اولین کشور آسیایی به مرکز همکاری دفاع سایبری ناتو در سال 2022 است.
این همکاری نشاندهنده گرایش کره جنوبی به تقویت روابط خود با شبکههای امنیت سایبری غربی است، چرا که با طیف گستردهتری از تهدیدات سایبری مواجه است.
کره جنوبی باید تواناییهای امنیت سایبری خود را تقویت کند تا به مشارکتهای دفاعی عمیقتر دست یابد، از جمله احتمال پیوستن به ستون دوم آکوس (AUKUS Pillar II).
ضرورت تقویت دفاع سایبری و همکاری با توجه به حملات اخیر سایبری به مجلس ملی و وزارت دفاع کره جنوبی که توسط یک گروه هکری حامی روسیه انجام شد، برجستهتر میشود.
این حملات که گفته میشود در واکنش به انتقادهای سئول از نیروهای کره شمالی در روسیه بوده، بر طیف گسترده تهدیدات سایبری که کره جنوبی با آن مواجه است، تأکید میکند.
علاوه بر این، انتخاب مجدد دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده، چالشهای جدیدی را برای استراتژی امنیتی کره جنوبی به وجود میآورد.
با تقویت مشارکتها با ناتو و بررسی روابط با آکوس (AUKUS)، سئول به دنبال کاهش عدم اطمینانهای احتمالی در اتحاد خود با واشنگتن است.