about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

هند و اندونزی با هدف تقویت روابط دفاعی در حوزه‌های دریایی و سایبری با یکدیگر مشارکت کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هند و اندونزی خواستار یک منطقه آزاد، باز، صلح‌آمیز، باثبات و مرفه در حوزه هند و اقیانوس آرام و متعهد به افزایش همکاری‌های عملی در زمینه آگاهی از حوزه دریایی، تاب‌آوری سایبری و آمادگی عملیاتی مشترک شدند. سومین گفتگوی وزرای دفاع هند و اندونزی، به ریاست مشترک راجنات سینگ (Rajnath Singh) و همتای او سجعفری سجامسودین (Sjafrie Sjamsoeddin)، بر افزایش روابط نظامی دوجانبه متمرکز بود و هر دو طرف موافقت کردند که همکاری را از طریق چارچوب‌های چندجانبه مانند انجمن کشورهای حاشیه اقیانوس هند افزایش دهند.

مقامات گفتند که تعمیق روابط برای توسعه و تولید مشترک سیستم‌های تسلیحاتی نیز مورد بحث قرار گرفت و اندونزی از پیشنهاد هند برای ایجاد کمیته مشترک همکاری در صنعت دفاعی برای تقویت بیشتر همکاری در زمینه‌هایی مانند انتقال فناوری، تحقیق و توسعه مشترک و پیوندهای زنجیره تأمین قدردانی کرد.

هند و اندونزی همچنین در حال مذاکره برای تأمین موشک‌های براهموس (Brahmos) هستند. بحث‌های بیشتر در مورد این پیشنهاد در طول جلسه انجام شد. هر دو طرف با اشاره به موفقیت رزمایش‌های مشترکی مانند سوپر گارودا شیلد (Super Garuda Shield)، گارودا شاکتی (Garuda Shakti)، سامودرا شاکتی (Samudra Shakti)، میلان (MILAN) و رزمایش‌های هوایی آینده، توافق کردند که تبادل افسران، برنامه‌های آموزشی مشترک و بازدید از مؤسسات آموزش دفاعی را برای ارتقای قابلیت همکاری و اشتراک‌گذاری دانش ادامه دهند.
 

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/07/14 - 15:02- هوش مصنوعي

درخواست نظرخواهی در مالزی برای پیش‌نویس چارچوب هوش مصنوعی

مالزی برای پیش‌نویس چارچوب هوش مصنوعی و حفاظت از داده‌های شخصی، درخواست نظرخواهی کرد.

بررسی
1405/07/14 - 14:02- سایرفناوری ها

بررسی عینک‌های هوشمند به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی

کشورها به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، ممنوعیت عینک‌های هوشمند را بررسی می‌کنند.

خرید
1405/07/14 - 13:22- هوش مصنوعي

خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن توسط گوگل

گوگل در آستانه انعقاد قراردادی برای خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن انرژی است.