about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس ملی امنیت سایبری قطر میزبان سومین انجمن دانشجویان بورسیه برای حمایت از استعدادهای امنیت سایبری این کشور است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس ملی امنیت سایبری قطر (NCSA) سومین انجمن دانشجویان بورسیه خود را با گرد هم آوردن مقامات دولتی، نمایندگان دانشگاهی و دانشجویان بورسیه برای تقویت قابلیت‌های امنیت سایبری ملی قطر برگزار کرد.

در این انجمن، عبدالرحمن بن علی آل فرحید المالکی (Abdulrahman bin Ali Al Farahid Al Malki)، رئیس آژانس ملی امنیت سایبری، احمد محمد المطوع الحمادی (Ahmed Mohammed Al Mutawa Al Hammadi)، مدیر کل آژانس ملی امنیت سایبری و ابراهیم بن صالح النعیمی (Ibrahim bin Saleh Al Nuaimi)، معاون وزیر آموزش و پرورش و آموزش عالی قطر، به همراه نمایندگانی از نهادهای دولتی و دانشگاهی مربوطه حضور داشتند.

این رویداد شامل تقدیر از دانشجویان بورسیه برجسته، مروری بر وظایف و اهداف استراتژیک آژانس و یک میزگرد با تمرکز بر الزامات بازار کار و راه‌های تقویت بیشتر اکوسیستم امنیت سایبری ملی قطر بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.

همکاری
1405/05/31 - 12:01- آسیا

همکاری قطر و تاجیکستان در حوزه امنیت سایبری

قطر و تاجیکستان درباره تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری گفتگو کردند.