about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استونی ادعا کرد که دفاع بخش عمومی خود را در برابر تهدید سایبری روسیه تقویت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استونی دفاع سایبری بخش عمومی خود را تقویت و ایمیل‌های دریافتی از سرورهای روسی را محدود کرد.

از ماه سپتامبر امسال، ایمیل‌های دریافتی از سرورها و آدرس‌های روسی که از دامنه «.ru» استفاده می‌کنند، مستقیماً به مؤسسات دولتی استونی ارسال نخواهند شد. چنین پیام‌هایی به طور خودکار برای بررسی‌های بیشتر به قرنطینه هدایت می‌شوند. لیزا پاکوستا (Liisa Pakosta)، وزیر دادگستری و فناوری دیجیتال استونی، توضیح داد که این امر برای محافظت از مؤسسات دولتی در برابر حملات سایبری ضروری است.

تصمیم استونی با رشد سریع مقیاس تهدیدات سایبری مرتبط است. تعداد حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) در این کشور از ۴۸۴ مورد در سال ۲۰۲۳ به ۵۸۰ مورد در سال ۲۰۲۴ و ۷۵۶ مورد در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. پاکوستا خاطرنشان کرد که سهم قابل توجهی از این حملات سایبری به طور خاص به روسیه مرتبط است.

این مرکز پیش از این از افزایش حملات سایبری علیه کشورهای غربی خبر داده است. کارشناسان ادعا کردند که به طور خاص، گروه‌های هکری روسی و طرفدار روسیه به طور سیستماتیک منابع دولتی و زیرساخت‌های حیاتی در نروژ، کانادا و رومانی را هدف قرار می‌دهند.

بنابر ادعای محققان غربی، چنین حملاتی بخشی از یک کمپین گسترده‌تر توسط روسیه است که از فضای سایبری به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی جنگ ترکیبی علیه کشورهای اروپایی استفاده می‌کند، از حملات منع سرویس توزیع و سرقت داده‌ها تا تلاش برای مختل کردن عملکرد نهادهای دولتی و زیرساخت‌های حیاتی. به همین دلیل است که استونی اقدامات بیشتری را برای تقویت دفاع سایبری کشور در برابر تهدیدات روسیه ارائه می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
لزوم
1405/06/17 - 13:09- آسیا

لزوم پرداخت‌های دیجیتال و اشتراک‌گذاری فناوری در تجارت کشورهای بریکس

کشورهای عضو بریکس باید توسعه پرداخت‌های دیجیتال، اشتراک‌گذاری فناوری و سازوکارهای تجاری ساده‌شده را برای تقویت همکاری‌های اقتصادی تسریع کنند.

آفلاین
1405/06/17 - 13:01- جرم سایبری

آفلاین شدن وب‌سایت‌های دولتی فیلیپین

وب‌سایت‌های دولتی فیلیپین از جمله وزارت کارگران مهاجر و وزارت کار و اشتغال پس از تهدیدات سایبری از دسترس خارج شدند.

تأسیس
1405/06/17 - 12:51- آسیا

تأسیس واحد امنیت سایبری در تایوان با حمایت آمریکا

تایوان یک واحد امنیت سایبری تحت حمایت آمریکا برای شکار تهدیدات نظامی پنهان تأسیس خواهد کرد.