about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تقویت امنیت سایبری در پاکستان

پاکستان تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای ملی را برای تقویت امنیت سایبری ایجاد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت پاکستان تشکیل تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای (nCERT) را با هدف تقویت اقدامات امنیت سایبری در این کشور تأسیس کرد.

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مخابرات (MoIT&T) با صدور اطلاعیه‌ای پروژه «PSDP»، امنیت سایبری برای پاکستان دیجیتال، را به تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای تبدیل کرده است.

براساس اطلاعیه وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مخابرات و طبق اختیارات اعطا شده توسط قانون پیشگیری از جرایم الکترونیکی در سال 2016 و مقررات مربوطه، دولت فدرال پروژه حمایت شده توسط وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات را به عنوان تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای تعیین کرده است. این ابتکار که توسط هیئت ملی مخابرات و امنیت اطلاعات اجرا شده، با هدف مقابله مؤثر با تهدیدات سایبری انجام شده است.

به گفته این وزارتخانه پاکستانی، زمینه برای ایجاد تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای از طریق پروژه PSDP - امنیت سایبری برای پاکستان دیجیتال - همراه با «NTISB» و تلاش‌ها در طول چندین سال ایجاد شده است. پرسنل ماهر استخدام شده‌اند و نرم‌افزار و سخت‌افزار ضروری برای پشتیبانی از عملیات nCERT تهیه شده است.

راه‌اندازی وب‌سایت تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای پاکستان به عنوان یک پلتفرم مهم به منظور افزایش آگاهی در مورد تهدیدات سایبری، شامل حملات سایبری، تروریسم سایبری و جاسوسی سایبری عمل می‌کند.

نقش تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای در حفاظت از دارایی‌های دیجیتال، اطلاعات حساس و زیرساخت‌های حیاتی، شناسایی، پیشگیری و پاسخ به تهدیدات سایبری بسیار مهم است. علاوه بر این، هدف آن ارتقاء آگاهی از امنیت سایبری، انجام تحقیق و توسعه، و اجرای سیاست‌های قوی برای محافظت از چشم‌انداز دیجیتالی کشور است.

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.

همکاری
1405/05/31 - 12:01- آسیا

همکاری قطر و تاجیکستان در حوزه امنیت سایبری

قطر و تاجیکستان درباره تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری گفتگو کردند.