about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مدیرکل آژانس ملی امنیت سایبری مالزی اعلام کرد که این کشور و چین همکاری خود را در زمینه‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری تعمیق کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مالزی همچنان به تعمیق همکاری با چین در زمینه هوش مصنوعی (AI) و امنیت سایبری، به ویژه در توسعه مهارت‌ها و بومی‌سازی فناوری، متعهد است.

مگات زهیری مگات تاج‌الدین (Megat Zuhairy Megat Tajuddin)، مدیرکل آژانس ملی امنیت سایبری مالزی (NACSA)، گفت که چین مدت‌هاست شریک اصلی مالزی در ارتقای تخصص فنی و حمایت از آمادگی ملی در فناوری‌های پیشرو بوده است.

وی اخیراً در مصاحبه‌ای اظهار داشت که همکاری دو کشور در حوزه هوش مصنوعی همچنان بر ظرفیت‌سازی، مطابق با استراتژی ملی امنیت سایبری مالزی، اولویت دارد؛ این استراتژی نه تنها به دنبال پذیرش فناوری‌های پیشرفته، بلکه به دنبال توسعه قابلیت‌های محلی برای تقویت تاب‌آوری ملی است.

او خاطرنشان کرد:

«چین در همکاری خود، نه تنها از طریق اشتراک دانش، بلکه با نشان دادن تمایل به مشارکت در توسعه مشترک و تولید مشترک، انعطاف‌پذیری و عمل‌گرایی را نشان داده است.»

مگات زهیری گفت که هر دو کشور درک مشترکی در مورد بومی‌سازی فناوری و حاکمیت فناوری دارند و این امر پایه و اساس محکمی برای همکاری بیشتر در بخش هوش مصنوعی فراهم می‌کند.

این مقام مالزیایی در مورد جنجال اخیر مربوط به مدل هوش مصنوعی گروک (Grok) در پلتفرم رسانه اجتماعی X (توییتر سابق)، عنوان کرد که فناوری هوش مصنوعی یک مسئله «سیاه و سفید» نیست. این فناوری پتانسیل گسترده‌ای را ارائه می‌دهد، اما خطرات واقعی نیز به همراه دارد.

وی افزود که تصمیم دولت مالزی برای اعمال محدودیت‌های موقت بر گروک، تعادلی ضروری بین حفاظت از منافع عمومی و اجازه پیشرفت نوآوری بوده است.

مگات زهیری توضیح داد:

«این اقدام موقت برای مهار نوآوری یا محدود کردن توسعه فناوری پیشرفته در مالزی در نظر گرفته نشده است، بلکه برای مدیریت تأثیرات منفی احتمالی سوءاستفاده از هوش مصنوعی، به ویژه از نظر اخلاق و ایمنی محتوا است. استفاده از هوش مصنوعی باید توسط یک چارچوب اخلاقی روشن هدایت شود تا اطمینان حاصل شود که پیشرفت به قیمت منافع عمومی یا امنیت اطلاعات تمام نمی‌شود.»

او تصریح کرد که در حال حاضر، مالزی در حال تهیه دستورالعمل‌های ایمنی هوش مصنوعی است، در حالی که تلاش‌ها برای تقویت قوانین و ترتیبات نهادی مربوطه و توسعه ابزارهای مدیریتی سازگارتر را تسریع می‌کند.

مدیرکل آژانس ملی امنیت سایبری مالزی تأکید کرد:

«فناوری هوش مصنوعی به سرعت در حال تکامل است. ما دستورالعمل‌هایی می‌خواهیم که انعطاف‌پذیر باشند و در صورت لزوم به‌روزرسانی شوند. این نه تنها مربوط به مقررات است، بلکه در مورد تأکید بر مسئولیت کاربران هوش مصنوعی نیز هست.»

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.