تمایل رژیم صهیونیستی به حضور در هند در حوزه هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دی. سردار بابو (D. Sridhar Babu)، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات هند، ادعا کرد که رژیم صهیونیستی تخصص فنی خود را برای پروژه جوانسازی رودخانه موسی توسط دولت تلانگانا ارائه کرده است.
این مقام هندی از روون آزار (Reuven Azar)، سفیر رژیم صهیونیستی در هند، قدردانی کرد و گفت که تمایل رژیم صهیونیستی برای مشارکت در این پروژه، همکاری دوجانبه را بیشتر تقویت میکند.
وی ادعا کرد که اسرائیل به عنوان یک رهبر جهانی در هوش مصنوعی (AI) و امنیت سایبری شناخته شده است و خواستار همکاری در این حوزهها به نفع ایالت تلانگانا (Telangana) شد. وزیر همچنین خواستار حمایت رژیم صهیونیستی در امور دفاعی، کشاورزی، مدیریت آب، فناوریهای پیشرفته و توسعه صنعتی شد. روون آزار نیز به درخواستهای وزیر پاسخ مثبت داد.
سردار بابو درباره ایجاد یک شهر هوش مصنوعی به وسعت 200 هکتار توضیحاتی داد و از رژیم صهیونیستی به منظور ارائه آموزشهای پیشرفته برای مربیان هوش مصنوعی و امنیت سایبری، علاوه بر تخصص در فناوریهای استفاده مجدد از فاضلاب درخواست کمک کرد.
وی اظهار داشت که دولت در این ایالت دانشگاهی برای آموزش مهارت به جوانان هندی راهاندازی کرده و اگر هر شرکت اسرائیلی برای انجام عملیاتهای خود در تلانگانا حاضر شود، منابع انسانی ماهر را آماده خواهد یافت.
تمایل رژیم صهیونیستی در راستای ارائه تخصص فنی پروژه موسی (Musi) در بحبوحه منازعات سیاسی جاری بر سر این پروژه است. مخالفان بهارات راشترا سامیتی (BRS) و حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) با این پروژه مخالفت کردهاند زیرا معتقدند که این امر باعث کوچ مردم حاشیه رودخانه میشود.
احزاب مخالف تهدید کردهاند که در برابر هرگونه تلاش برای تخریب خانههای فقرا برای این پروژه مقاومت خواهند کرد.
راما رائو (Rama Rao)، رئیس حزب بهارات راشترا سامیتی، دولت تلانگانا را متهم کرد که تحت عنوان پروژه رودخانه موسی، در بزرگترین کلاهبرداری کشور شرکت کرده است.
وی گفت :
«هزینه پروژه بالغ بر 1.5 میلیون روپیه افزایش داشته است. در مقایسه، پروژه بسیار بزرگتر «Namami Gange» برای پاکسازی گنگ، 40 هزار روپیه هزینه داشت.»