تلاش برای بهبود کیفیت ارتباطات به دلیل نارضایتی مردم
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سیدستار هاشمی درباره طرح دولت چهاردهم برای توسعه شبکه ارتباطی در همه بخشهای کشور گفت: بر اساس گزارشهایی که به صورت میدانی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت شده است، مشخص شد مردم از کیفیت ارتباطات رضایت ندارند. برهمین اساس یک پروژه با هدف بهبود شرایط در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارتخانه تعریف شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بر اساس این پروژه، کیفیت ارتباطات به صورت میدانی ارزیابی شد تا بخشها و نقاط کوری که کیفیت ارتباطات در آن مناسب نیستند، شناسایی شوند که در حال ارتقاء آن هستیم. البته بر اساس پایشی که انجام دادیم، دلایل مختلفی برای کاهش این کیفیت وجود دارد.
وی یکی از دلایل کاهش کیفیت ارتباطات را استفاده مردم به صورت غیررسمی ازبرخی دستگاههای تقویت کننده برشمرد و گفت: این موضوع سبب ایجاد تداخل فرکانسی و کاهش افت ارتباطات شده است. همچنین در برخی از مکانها با توجه به ارتقاء تکنولوژی که انجام شده، نصب دکلها و آنتنها با مشکل مواجه است.
هاشمی با بیان اینکه همکاری لازم از سوی مردم و شهرداریها برای نصب دکلها و آنتنهای ارتباطی انجام نمیشود، یادآور شد: برخی از دغدغههای مطرح شده از سوی شهرداریها در عدم همکاری درست نیست و در حال تعامل برای رفع این مشکل هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه با افزایش میزان سطح تکنولوژی، تعداد ایستگاههای مورد نیاز افزایش مییابد، یادآور شد: باید ایستگاههای جدید جانمایی شده و امکان نصب دکلها فراهم شود.
وی توسعه نسل 5G را از دیگر برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: انجام این کار به افزایش کیفیت ارتباط کمک زیادی خواهد کرد. همچنین توسعه فیبر نوری از موضوعاتی است که آن را پیش میبریم.
هاشمی خاطرنشان کرد: در توسعه فیبرنوری و اتصال کسب و کارهای دیجیتال به آن برنامههایی لازم را دنبال میکنیم. البته این موضوع نیاز به بازنگریهایی دارد که در حال انجام است.