about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آتوس، شرکت فناوری فرانسوی که ارتباطات نظامی و سرویس‌های اطلاعاتی این کشور را تأمین می‌کند، روز جمعه ادعاهای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر نفوذ به پایگاه داده داخلی این شرکت را بی‌اساس خواند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این اقدام اخاذی در شرایطی رخ داده که آتوس، که حدود ۹۰ هزار نفر نیرو دارد، در حال مذاکره برای فروش بخش محاسبات پیشرفته خود به دولت فرانسه است تا با بازسازی ساختار خود از ورشکستگی مالی جلوگیری کند.

یک گروه باج‌افزاری به نام اسپیس برز (Space Bears) که از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، در سایت خود در دارک‌وب در تاریخ ۲۸ دسامبر نام آتوس را منتشر کرد و قول داد که داده‌های سرقت‌شده از این شرکت را در ۸ ژانویه منتشر کند.

در حال حاضر، بیش از ۳۰ قربانی اخاذی در سایت دارک‌وب این گروه وجود دارند که اولین قربانی آن‌ها حدود ۹ ماه پیش شناسایی شده است.

آتوس، که در بورس یورونکست پاریس فهرست شده، ابتدا به ادعای مجرمان با بیان اینکه این ادعاها را بسیار جدی می‌گیرد، پاسخ داد و اعلام کرد که تیم امنیت سایبری‌اش فعالانه در حال بررسی وضعیت است.

این شرکت بیان کرد:

تحلیل اولیه نشان می‌دهد هیچ شواهدی از نفوذ یا حمله باج‌افزاری در سیستم‌های آتوس/اویدن (Eviden) در هیچ کشوری وجود ندارد و تاکنون هیچ درخواست باجی دریافت نشده است.

پس از انجام تحقیقات، آتوس روز جمعه اعلام کرد:

ادعاهای مطرح‌شده توسط گروه باج‌افزاری اسپیس برز در مورد نفوذ به سازمان آتوس بی‌اساس است. هیچ زیرساختی که توسط آتوس مدیریت می‌شود، مورد سرقت واقع نشده، به هیچ کد منبعی دسترسی پیدا نشده و هیچ‌گونه مالکیت فکری یا داده‌های اختصاصی آتوس افشا نشده است.

این شرکت همچنین تأکید کرد که زیرساخت خارجی متعلق به شخص ثالث، که به آتوس متصل نیست، توسط گروه اسپیس برز مورد حمله قرار گرفته است.

این زیرساخت شامل داده‌هایی بود که نام شرکت آتوس را ذکر می‌کرد، اما تحت مدیریت یا حفاظت آتوس نبوده است.

آتوس اضافه کرد که دارای شبکه جهانی بیش از ۶,۵۰۰ متخصص امنیتی است و ۱۷ مرکز عملیات امنیتی نسل جدید(SOC)  که به‌صورت شبانه روزی و در هفت روز هفته فعالیت می‌کنند را برای تضمین امنیت این شرکت و مشتریانش راه‌اندازی کرده است.

آتوس در سال ۲۰۲۳ درآمدی بالغ بر ۱۰ میلیارد یورو (معادل ۱۰.۲۸ میلیارد دلار) ثبت کرد.

این شرکت که قرار است در فوریه ششمین مدیرعامل خود را در کمتر از دو سال منصوب کند، در اکتبر توسط رویترز به‌عنوان "شرکت در حال مبارزه" توصیف شد و کاهش ۴.۴ درصدی درآمد سه‌ماهه سوم خود را گزارش داد.

به گزارش رویترز، دولت فرانسه که قراردادهایی با این شرکت برای سرویس‌های نظامی و اطلاعاتی دارد، در تلاش است تا کنترل دارایی‌های فناوری استراتژیک را در کشور حفظ کند.

بااین‌حال، تلاش برای خرید بخشی از آتوس با چالش‌هایی از جمله کسری بودجه دولت مواجه شده است که به دلیل بحران سیاسی جاری، که منجر به کاهش رتبه اعتباری فرانسه پس از انتصاب فرانسوا بایرو به‌عنوان نخست‌وزیر در دسامبر شده، تشدید شده است.

مشاور تیم امنیتی اس-آر ام (S-RM)، گروه اسپیس برز را به گروه فوبوس (Phobos)، ارائه‌دهنده خدمات باج‌افزار به‌عنوان سرویس، مرتبط دانسته است.

محققان کاهش حملات توسط وابستگان این گروه را در سال گذشته مشاهده کردند، پیش از آنکه وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کند که مدیر ادعایی آن، شهروند روسی به نام اوگنی پتیتسین ۴۲ ساله، در کره جنوبی دستگیر و به ایالات متحده استرداد شده است.

پتیتسین در ماه نوامبر در مریلند در دادگاه حاضر شد و با ۱۳ اتهام مواجه گردید و در صورت محکومیت، ممکن است دهه‌ها سال زندان را پیش رو داشته باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.