about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت بریتانیا با اعلام برنامه‌ای برای ایجاد یک نیروی پلیس ملی واحد، قصد دارد مبارزه با جرائم فزاینده سایبری، کلاهبرداری و تروریسم را متمرکز کند و ساختار دو قرن گذشته را متحول سازد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، دولت بریتانیا روز دوشنبه برنامه‌ای برای اصلاحات گسترده و تاریخی در ساختار پلیس این کشور ارائه کرد که هدف اصلی آن تمرکز بخشیدن به مبارزه با جرائم سایبری، کلاهبرداری و سایر جرائم فرامرزی است.

مقامات استدلال می‌کنند ساختار فعلی با ۴۳ نیروی پلیس مستقل محلی که قدمتی ۲۰۰ ساله دارد، دیگر پاسخگوی جرائم به شدت دیجیتال‌شده و فراتر از مرزهای جغرافیایی نیست.

بر اساس این پیشنهادها، یک «سرویس پلیس ملی» جدید ایجاد خواهد شد که مسئولیت مقابله با جرائم جدی غیرمحلی را بر عهده خواهد گرفت و در واقع معادل بریتانیایی «اف‌بی‌آی» آمریکا توصیف شده است.

سازمان ملی جرائم (NCA) و واحد هماهنگی ضدتروریسم در این ساختار جدید ادغام خواهند شد.

دولت می‌گوید حدود ۹۰ درصد جرائم امروز یک عنصر دیجیتال دارند و کلاهبرداری (که بخش عمده‌ای از آن آنلاین انجام می‌شود) حدود ۴۴ درصد از کل جرائم ثبت شده را تشکیل می‌دهد.

نیروهای محلی با تمرکز جدید بر پلیس محله‌ای و جرائم مشهود باقی خواهند ماند، اما مسئولیت تهدیدات فرامرزی به نهاد ملی واگذار می‌شود.

این طرح همچنین استفاده گسترده‌تری از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی برای کارهای اداری و تحقیقات، و فناوری تشخیص چهره را پیش‌بینی می‌کند.

یک «مرکز ملی هوش مصنوعی در پلیس» با بودجه ۱۱۵ میلیون پوندی برای تسریع تحقیقات دیجیتال ایجاد خواهد شد.

همزمان، قوانین جدیدی برای نظارت بر استفاده از این ابزارها و ایجاد شفافیت تدوین می‌گردد.

این تغییرات به تدریج و در چند سال آینده اجرا خواهند شد و یک بررسی مستقل در تابستان ۲۰۲۶ جزئیات ادغام واحدها را مشخص خواهد کرد.

وزیر کشور بریتانیا این اصلاحات را بزرگ‌ترین تحول در نظام پلیسی این کشور در نزدیک به دو قرن گذشته خوانده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.