تحقیق سازمان ملل درباره کمپین حمله سایبری 3 میلیارد دلاری کره شمالی
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، شورای امنیت سازمان ملل این کشف را با تولید مداوم موشکهای بالستیک، یک زیردریایی حمله هستهای تاکتیکی و آزمایشهای مربوطه توسط کیم جونگ اون مرتبط دانست.
رویترز به نقل از اسناد منتشرنشده سازمان ملل گزارش داد:
جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) به نادیده گرفتن تحریم های شورای امنیت ادامه داده است.
این کشور سلاح های هسته ای بیشتری توسعه داد و مواد شکافت هسته ای تولید کرد، اگرچه آخرین آزمایش هسته ای شناخته شده آن در سال 2017 انجام شد.
این شورا اضافه کرد که گروه های هکری زیر نظر اداره کل شناسایی کره شمالی، بازوی آژانس اطلاعات خارجی این کشور، کار می کنند.
به گفته گروه نظارت که دو بار در سال گزارشها را برای شورای 15 عضوی ادغام میکند، روند آنها شامل هدف قرار دادن شرکتهای دفاعی و زنجیرههای تأمین کره شمالی، و اشتراکگذاری فزاینده زیرساختها و ابزارها است.
بهروزرسانیهای ناظران تحریمهای سازمان ملل، گزارشهایی درباره نقض قطعنامههای دیگر کره شمالی از زمان اولین آزمایش هستهای این کشور در اوایل دهه 2000 را شامل میشود.
این دستورالعملها ممنوعیت ارسال تدارکات نظامی و کالاهای لوکس به پیونگ یانگ و همچنین محدودیتهایی را برای بانک تجارت خارجی این کشور و شهروندان کره شمالی که در کشورهای خارجی کار میکنند، اعمال میکند.
گروه تحریم سازمان ملل نوشت:
این هیئت در حال بررسی گزارشهای کشورهای عضو در مورد تأمین تسلیحات و مهمات متعارف کره شمالی در تضاد با تحریمها است.
حجم تجارت ثبت شده در سال 2023 از مجموع سال 2022 فراتر رفته و با ظهور مجدد طیف گسترده ای از کالاهای مصرفی خارجی، که برخی از آنها را می توان به عنوان اقلام لوکس طبقه بندی کرد، پیشی گرفته است.
این هیئت گزارشهای مربوط به بسیاری از اتباع کره شمالی را که در خارج از کشور کار میکردند و بر خلاف تحریمها درآمد کسب میکردند، از جمله در بخشهای فناوری اطلاعات، رستورانها و ساختوساز بررسی کرده است.