about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اف‌بی‌آی در حال تحقیق درباره حمله سایبری ادعایی به کمپین رئیس‌جمهور سابق، دونالد ترامپ است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این سازمان روز دوشنبه اعلام کرد که چند روز پس از اینکه کمپین ترامپ، ایران را مسئول این نفوذ اعلام کرد، تحقیقات خود را آغاز کرده است.

این سازمان در بیانیه کوتاهی اعلام کرد:

ما می‌توانیم تأیید کنیم که اف‌بی‌آی در حال بررسی این موضوع است.

پس از آنکه چندین خبرنگار نسخه‌هایی از یک سند داخلی مرتبط با ارزیابی معاون ریاست‌جمهوری، سناتور جی دی وانس (JD Vance)، نماینده اوهایو، دریافت کردند، کمپین ترامپ اعلام کرد که منابع خارجی که دشمن ایالات متحده هستند، مسئول این نفوذ بوده‌اند.

آنها هکرهای ایرانی را متهم کردند و به گزارشی که هفته گذشته توسط مایکروسافت منتشر شده بود اشاره کردند که در آن توضیح داده شده بود که عوامل مرتبط با تهران یک کمپین ریاست‌جمهوری ناشناس و سایر اقدامات پنهانی برای تأثیرگذاری بر انتخابات را هدف قرار داده‌اند.

ماه گذشته، دفتر مدیر اطلاعات ملی هشدار داد که ایران، همراه با روسیه و چین، احتمالاً در انتخابات پیش‌رو مداخله خواهند کرد و تهران تمایل خود را به نامزد دموکرات نشان داده است، زیرا معتقد است که این نامزد کمتر احتمال دارد که تنش‌ها بین دو کشور را افزایش دهد.

این نفوذ نگرانی‌هایی را در کنگره برانگیخته است؛ جایی که بسیاری حمله دیجیتالی روسیه در سال ۲۰۱۶ را به خاطر دارند که هکرها ایمیل‌های متعلق به کمپین ریاست‌جمهوری هیلاری کلینتون را سرقت و افشا کردند و پایگاه‌های داده ثبت‌نام رای‌دهندگان در چندین ایالت را هدف قرار دادند و درباره مداخله‌های خارجی بیشتری در آستانه نوامبر ابراز نگرانی شده است.

نماینده اریک سوالول از کالیفرنیا، دموکرات ارشد زیرکمیته امنیت سایبری کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان، درخواست جلسه‌ای درباره این نفوذ را در پلتفرم ایکس (X ) که قبلاً توییتر نام داشت اعلام کرد.

یک منبع آگاه از این موضوع اظهار کرد که آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌ها (CISA) در حال تهیه یک جلسه توجیهی برای قانون‌گذاران است، اگرچه زمان دقیق برگزاری آن هنوز مشخص نیست.

سخنگوی آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) از اظهار نظر خودداری کرد و موضوع را به اف‌بی‌آی ارجاع داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.