ثبات برنامه حراج های 850 میلیون دلاری با وجود حملات سایبری
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، خانه حراج کریستی، به طور بالقوه برخی از پیشنهاد دهندگان آثار هنری به ارزش 850 میلیون دلار را که این هفته برای مناقصه گذاشته شده بود، مسدود کرده است.
با وجود این، کریستی اعلام کرد که حراجهایش به عنوان مهمترین حراج سال در دنیای هنر، بهطور حضوری و تلفنی، علیرغم اینکه نتوانسته کنترل وبسایت خود را دوباره به دست بیاورد، اما ادامه خواهد داشت.
معلوم نیست چه کسی یا چه چیزی باعث فروپاشی سیستم های کامپیوتری این حراجی شده است.
کریستی آن را «مسئله امنیتی فناوری» نامید، اما این شرکت قبلاً نیز هک شده بود.
سخنگوی این شرکت روز یکشنبه به نیویورک تایمز گفت که فروش آثار هنری مدرن و معاصر بر اساس برنامه ریزی انجام خواهد شد.
تابستان گذشته، یک شرکت امنیت سایبری آلمانی اعلام کرد که اطلاعات مکانهای آثار هنری که توسط برخی از ثروتمندترین مجموعهداران جهان نگهداری میشوند، به سرقت رفته است.
در این حراجی تابلوهایی از جمله تابلوی ابریشم گلهای اندی وارهول از سال 1964 که رقم نهایی پیشنهادی آن 30 میلیون دلار تخمین زده میشود، عرضه شده اند.
اما حراجهای آتی نیمی از درآمدی را که کریستی ممکن است در سال به دست آورد، تشکیل میدهد.
هر گونه لغزش، به ویژه از دست دادن اطلاعات محرمانه مشتریان، یک بحران بالقوه است.
توماس دانزیگر وکیل بازار هنر خطاب به نشریه تایمز عنوان کرد:
یک حمله سایبری مانند این در قرن بیست و یکم، معادل یک نارنجک دستی در یک اتاق کوچک است.
در عین حال، فروش بهاره نیویورک به قدری برای بازار هنر مهم است که ممکن است کمتر در برابر تداخل آنلاین آسیب پذیر باشند، زیرا خریداران برتر تمایل دارند به صورت حضوری و از طریق یک مشاور هنری یا مستقیماً از طریق تلفن از طریق نماینده کریستی، پیشنهادات خود را ارائه دهند.
با این وجود، این هک برای صاحبان کریستی، خانواده پینو که حراج را از طریق گروه آرتمیس (Groupe Artemis) کنترل می کنند، شرم آور تلقی خواهد شد.
آرتمیس همچنین کنگلومرای مد کرینگ، مالک گوچی را کنترل میکند، که یک سری هشدارهای مربوط به سود را صادر کرده و قیمت سهام خود را در طول سال گذشته تقریباً دو سوم کاهش داده است.
اما انتظار میرود در هفته آینده بیش از 1700 اثر هنری مدرن و معاصر از طریق سه خانه حراجی مطرح؛ یعنی ساتبیز، کریستی و فیلیپس، در معرض فروش قرار گیرند.
بین آنها، آثار هنری با برآورد 1.2 تا 1.8 میلیارد دلار به زودی به حراج گذاشته می شود.
در سال 2022، حراج گزاران 2.8 میلیارد دلار از کالاهای خود را در فروش ماه می جابهجا کردند، رکوردی که برخی به جمعآوری پول نقد در طول همهگیری ویروس کرونا نسبت میدهند.
با توجه به اینکه بسیاری از اقتصادهای منطقه ای جهان برای رشد تلاش می کنند، تقاضا برای هنر در ایالات متحده به عنوان یک نجات دهنده بالقوه در نظر گرفته می شود، زیرا خریداران چینی و اروپایی در مقایسه با سال های گذشته از خرید خودداری می کنند.
یک مطالعه بانک آمریکایی اخیرا نشان داد که میانگین قیمت آثار هنری فروخته شده در حراج در سال 2023 تا 32 درصد کاهش یافته است.
این بانک بیان کرد:
بازار هنر همچنان در جستجوی تعادل قیمتی سالها پس از رسیدن به اوج خود در سال 2021 است.
نه تنها خریداران انتظار قیمت های پایین تری را داشتند، بلکه فروشندگان نیز تا زمانی که تقاضا کشش قیمتی قبلی خود را به دست آورد، عقب نشینی کردند.