about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کابینه فدرال پاکستان، به توصیه وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات، تفاهم‌نامه امنیت سایبری با چین را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کابینه فدرال پاکستان به توصیه وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات، امضای یادداشت تفاهم (MoU) را برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری بین تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان و تیم فنی واکنش اضطراری کامپیوتری/مرکز هماهنگی ملی چین تصویب کرد.

هدف از این تفاهم‌نامه، ارتقای همکاری‌ها در در زمینه تحقیقات، مشاوره و آموزش امنیت سایبری است. علاوه بر این، براساس این تفاهم‌نامه، هماهنگی در زمینه پیشگیری از حملات سایبری، توسعه سیاست، مانورهای امنیت سایبری، تبادل اطلاعات در مورد امنیت سایبری، ارتقای ظرفیت و ارتقای آگاهی در مورد امنیت سایبری تضمین خواهد شد. هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات توافق‌نامه‌ای بین اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) سازمان ملل متحد و وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات دولت پاکستان در مورد ایجاد مرکز شتابدهنده اتحادیه تصویب کرد. براساس این قرارداد، مرکز ملی پاکستان، به عنوان یک مرکز شتابدهنده فناوری اطلاعات فعالیت خواهد کرد و ظرفیت آن افزایش خواهد یافت.  

کابینه به توصیه وزارت امور دریایی، انتصاب سید جرار حیدر کاظمی (Syed Jarrar Haider Kazmi) را به عنوان مدیر اجرایی شرکت ملی کشتیرانی پاکستان تأیید کرد. هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت امور دریانوردی همچنین تمدید دوره اعزام کمودور رضوان علی منور (Rizwan Ali Munawar) به عنوان فرمانده آکادمی تفنگداران دریایی پاکستان در کراچی را به مدت یک سال تصویب کرد.      

کابینه انتصاب سید مسرت حسین (Syed Musarrat Hussain) را به عنوان مدیر اجرایی شرکت خصوصی سرمایه‌گذاری و مدیریت املاک و مستغلات پاکستان به توصیه وزارت توسعه منابع انسانی و پاکستانی‌های خارج از کشور تصویب کرد. تصمیمات اتخاذ شده در جلسه کمیته هماهنگی اقتصادی که در 20 فوریه 2025 برگزار شد را تصویب کرد.    

نخست وزیر در سخنرانی در جلسه کابینه فدرال اظهار داشت که بدون برقراری صلح کامل، رویای توسعه و شکوفایی دور از دسترس خواهد بود. وی با تأکید بر اینکه مبارزه با ستیزه‌جویی در ایالت‌های خیبر پختونخوا و بلوچستان ادامه خواهد یافت، هشدار داد که تروریسم دوباره در کشور ظهور می‌کند.

وی ضمن مشاهده افزایش تروریسم، به ویژه در ایالت خیبر پختونخوا، اذعان کرد که سازمان‌های مجری قانون (LEAs) در کنار نیروهای مسلح روزانه فداکاری‌های بزرگی انجام می‌دهند که باید به یادگار بماند.

او توضیح داد که پرسنل پلیس، نیروهای مسلح و تکاوران در حال انجام فداکاری‌های نهایی هستند و ملت باید آن را به یاد داشته باشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
تفاهم‌نامه
1403/12/23 - 00:53- آسیا

تفاهم‌نامه امنیت سایبری کابینه فدرال پاکستان با چین

کابینه فدرال پاکستان، به توصیه وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات، تفاهم‌نامه امنیت سایبری با چین را تصویب کرد.

آلوده
1403/12/22 - 19:23- جرم سایبری

آلوده کردن نرم‌افزارهای اندرویدی جعلی به جاسوس‌افزار

محققان روز چهارشنبه اعلام کردند که هکرهای دولتی کره شمالی دستگاه‌های اندرویدی را با بدافزاری آلوده کرده‌اند که برای جاسوسی از کاربران کره‌ای و انگلیسی‌زبان طراحی شده است.

عدم همکاری سیگنال با اوکراین در مورد تهدیدات سایبری روسیه

یک مقام اوکراینی ادعا کرده است که برنامه پیام‌رسان رمزگذاری‌شده سیگنال دیگر به درخواست‌های مقامات پلیس اوکراین در مورد تهدیدات سایبری روسیه پاسخ نمی‌دهد. وی هشدار داد که این تغییر، به فعالیت‌های اطلاعاتی مسکو کمک می‌کند.