about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، پست مدیر ملی سایبری (NCD) نقشی کلیدی در تعیین سیاست‌های سایبری قوه مجریه و تقویت امنیت سایبری ملی ایفا می‌کند.

سه سناتور دموکرات از جمله گری پیترز، معاون ارشد کمیته که از چهره‌های پیشرو در مسائل امنیت سایبری است، از تأیید اولیه کرنکروس حمایت کردند.

با این حال انتصاب کرنکروس با چالش‌هایی همراه بوده است.

او در جلسه استماع پنجم ژوئن به دلیل کمبود تجربه سایبری مورد بازجویی قرار گرفت و برخی در توانایی او برای پر کردن جایگاه متخصصان قبلی این سمت تردید داشتند.

کرنکروس که مدیر عملیات کمیته ملی جمهوری‌خواهان و مشاور ارشد سابق رئیس‌جمهور بوده، در جلسه استماع تأکید کرد که آمریکا باید عملیات تهاجمی سایبری را بیشتر به کار گیرد که این دیدگاه همسو با خط مشی دولت ترامپ است.

او با وجود پذیرش نداشتن پیشینه فنی، ادعا کرد تجربه مدیریتی گسترده‌اش در بخش خصوصی و مؤسسه چالش هزاره فدرال او را شایسته این سمت می‌کند.

حمایت چهره‌های سرشناسی مانند کریس اینگلیس، اولین مدیر ملی سایبری آمریکا که به تخصص سایبری شهرت دارد، از کرنکروس به تقویت موضع او کمک کرده است.

این انتصاب در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا به دنبال تقویت موضع خود در فضای سایبری در برابر رقبایی مانند چین و روسیه است.

تصمیم نهایی سنا درباره این انتصاب احتمالاً در هفته‌های آینده اتخاذ خواهد شد و نتیجه آن می‌تواند تأثیر مهمی بر استراتژی سایبری آمریکا داشته باشد.

کرنکروس در جلسه استماع خود گفته بود:

با حملات سایبری کشورهای خارجی به سیستم‌هایمان مواجه شده‌ام و از جنبه کاربری با این چالش‌ها آشنا هستم.

 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.