about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت ژاپنی توسعه‌دهنده بازی‌های ویدیویی گیم فریک، تأیید کرد که اوایل امسال دچار یک حمله سایبری شده که منجر به نشت اطلاعات گردیده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این بیانیه از طرف شرکت مستقر در توکیو، که هم‌مالک مجموعه محبوب پوکمون (Pokémon) است، پس از گزارش‌هایی منتشر شد که هکرها به سیستم‌های شرکت نفوذ کرده و ظاهراً حجم زیادی از داده‌ها را به سرقت برده‌اند.

پوکمون دارای طرفداران زیادی در سراسر جهان است.

تا سال 2024، بیش از 480 میلیون نسخه از بازی‌های این مجموعه به فروش رسیده که آن را به سومین مجموعه پرفروش بازی‌های ویدیویی، پس از ماریو (Mario) و تتریس (Tetris) تبدیل کرده است.

شرکت گیم فریک (Game Freak) اعلام کرد که این حمله در ماه اوت رخ داد و یک مهاجم ناشناس به سرورهای شرکت دسترسی غیرمجاز پیدا کرده و اطلاعات شخصی بیش از 2600 کارمند فعلی و سابق، از جمله نام‌ها و آدرس‌های ایمیل آن‌ها، فاش شده است.

این شرکت درباره نشت پروژه‌های منتشرنشده و در دست توسعه، که قبلاً گزارش شده بود، اظهار نظری نکرد.

شرکت گیم فریک تا زمان انتشار این خبر به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

آخر هفته گذشته، نشریه گیمینگ نینتندو اوریتینگ (Nintendo Everything) گزارش داد که کدهای منبع چندین بازی پوکمون، به همراه آثار هنری دیده‌نشده، اسناد طراحی و سایر مواد توسعه‌دهنده، به صورت آنلاین منتشر شده‌اند.

این نشریه نمونه‌هایی از داده‌های ادعایی نشت‌کرده را منتشر کرد.

برخی از داده‌های نشت‌شده ادعایی نیز توسط حساب سنترو لیکس (CentroLeaks) در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، که خود را به‌عنوان بزرگترین منبع نشت، شایعات و اخبار پوکمون معرفی می‌کند، و همچنین در زیرردیت پوکلیکس (PokeLeaks) منتشر شده است.

اصالت این نشت‌ها هنوز تأیید نشده است.

در واکنش به این نشت اطلاعات، گیم فریک اعلام کرد که سرور را بازسازی و بازبینی کرده و به تقویت اقدامات امنیتی خود برای جلوگیری از وقوع حوادث مشابه در آینده ادامه خواهد داد.

این شرکت افزود:

ما به دلیل ناراحتی و نگرانی بزرگی که برای تمام افراد درگیر ایجاد کردیم، عمیقاً عذرخواهی می‌کنیم و با کارمندان آسیب‌دیده به‌طور جداگانه تماس گرفته‌ایم.

اوایل امسال، شرکت ژاپنی دیگری به نام کادوکاوا (Kadokawa) که به‌خاطر تولید مانگا، انیمه و بازی‌های ویدیویی شناخته می‌شود نیز مورد حمله سایبری قرار گرفت.

این شرکت تأیید کرد که برخی از داده‌هایش در یک حمله باج‌افزاری که توسط گروه بلک سوت (BlackSuit) انجام شد، نشت کرده است.

در سال 2020 نیز شرکت ژاپنی بازی‌های ویدیویی نینتندو (Nintendo) که هم‌مالک پوکمون است، دچار یک نشت بزرگ شد که طی آن، کدهای منبع بازی‌ها و کنسول‌ها، به‌همراه مستندات داخلی و ابزارهای توسعه‌دهنده، توسط هکرها فاش شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.