about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

شرکت کشاورزان لبنیات آمریکا اعلام کرد که در ماه ژوئن، مجرمان سایبری با نفوذ به سیستم‌های این شرکت، به اطلاعات شخصی کارکنان و اعضای تعاونی دسترسی پیدا کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این سازمان پیش‌تر در گفت‌وگو با رسانه دیری هرد منیجمنت (Dairy Herd Management) در ماه ژوئن تأیید کرده بود که چندین کارخانه در شبکه تولیدی آن هدف حمله باج‌افزاری قرار گرفته‌اند.

چند روز پس از انتشار این اطلاعیه، یک گروه بدنام باج‌افزاری مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

روز پنج‌شنبه، این سازمان اطلاعیه‌ای در ایالت مین ثبت کرد و اعلام نمود که در جریان این حمله، اطلاعات شخصی ۴۵۴۶ نفر افشا شده است.

داده‌های سرقت‌شده شامل نام‌ها، شماره‌های تأمین اجتماعی، شماره گواهینامه یا کارت شناسایی دولتی، تاریخ تولد، شماره حساب بانکی، و شماره‌های مدیکیر (Medicare) یا مدیکید (Medicaid) بوده است.

این سازمان که مقر آن در ایالت کانزاس است، یک تعاونی لبنی متعلق به کشاورزان است که شیر و محصولات جانبی تولیدی ۹۵۰۰ کشاورز مالک خود را بازاریابی و عرضه می‌کند.

این شرکت حدود ۱۹ هزار کارمند دارد و در سال ۲۰۲۲ درآمدی معادل ۲۴٫۵ میلیارد دلار گزارش کرده بود و حدود ۲۳ درصد از کل تولید شیر آمریکا را به خود اختصاص داده است.

در نامه‌هایی که به قربانیان ارسال شد، این سازمان توضیح داد که دو روز پس از آغاز حمله متوجه نفوذ هکرها به شبکه خود شده است.

مهاجمان سایبری از طریق یک حمله پیچیده مهندسی اجتماعی وارد سیستم‌ها شدند و شروع به استخراج داده‌های شرکت شامل اطلاعات شخصی افراد کردند.

تحقیقات داخلی شرکت درباره این حادثه در ۱۵ سپتامبر به پایان رسید.

قربانیان قرار است به مدت دو سال از خدمات محافظت از هویت برخوردار شوند.

شرکت «کشاورزان لبنیات آمریکا» به درخواست‌ها برای اظهارنظر در این‌باره پاسخی نداده است.

گروه باج‌افزاری پلی (Play) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

در ماه ژوئن، اف‌بی‌آی در به‌روزرسانی هشدار خود درباره این گروه اعلام کرد که آن‌ها به بیش از ۹۰۰ سازمان حمله کرده‌اند و به یکی از فعال‌ترین گروه‌های باج‌افزار در حال فعالیت تبدیل شده‌اند.

این گروه که در سال ۲۰۲۲ ظهور کرد، با حملات گسترده‌ای به نهادهای مهم، خشم عمومی را برانگیخت.

از جمله شهرهایی مانند اوکلند، لوول (در ماساچوست) و دالاس که روزها درگیر بازیابی دستگاه‌های رمزگذاری‌شده و حجم عظیمی از داده‌های سرقت‌شده شهروندان بودند.

بر اساس داده‌های سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری در بخش غذا و کشاورزی(Food and Ag-ISAC)، در دو سال اخیر حملات باج‌افزاری علیه صنعت غذا و کشاورزی افزایش قابل‌توجهی یافته است.

این صنعت در ماه ژانویه شاهد ۳۱ حمله و در فوریه ۳۵ حمله بود، اما در مارس این رقم به ۱۸ حمله کاهش یافت.

در مجموع، ۸۴ حمله از ژانویه تا مارس گزارش شد که بیش از دو برابر تعداد حملات ثبت‌شده در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۴ بود.

سال گذشته، دو سناتور آمریکایی از دو حزب سیاسی مختلف لایحه‌ای برای تقویت دفاع سایبری در بخش کشاورزی و صنایع غذایی ارائه کردند، اما این طرح در کنگره پیشرفت نکرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.