about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بیمارستان یونیون هنگ‌کنگ پس از تأیید حمله سایبری، اعلام کرد که هکرها 10 میلیون دلار باج درخواست کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بیمارستان یونیون هنگ‌کنگ تأیید کرد که سیستم کامپیوتری با یک حمله سایبری مواجه شده و هکرها درخواست باج 10 میلیون دلاری (78 میلیون دلار هنگ‌کنگ) کرده‌اند، اما بیمارستان نپذیرفته است.

منابع هنگ‌کنگی گفتند که هکرها از باج‌افزاری به نام «LockBit» برای تسهیل حمله استفاده کردند. آنها مقدار قابل توجهی از فایل‎های کامپیوتری، از جمله گزارش‌های آزمایشگاهی را رمزگذاری کردند و به بیمارستان گفتند که فایل‌های رمزگذاری شده را حذف نکند یا تغییر ندهد.

منابع امنیتی اظهار داشتند که هکرها از بیمارستان خواستند با آنها ارتباط برقرار کند و باج را با استفاده از یک مرورگر وب خاص پرداخت کند.

به گفته بیمارستان، این مورد به وزارت بهداشت، دفتر کمیسیونر حریم خصوصی برای داده‌های شخصی و پلیس گزارش شده است.

در اطلاعیه منتشر شده، بیمارستان این حمله را که باعث برخی اختلالات عملیاتی شد، محکوم کرد و گفت که سیستم واکنش اضطراری را فعال کرده و اقدامات امنیتی سایبری را برای جلوگیری از نفوذ بیشتر افزایش داده است.

بیمارستان یونیون اعلام کرد :

«تیمی از کارشناسان امنیت سایبری برای انجام بازرسی و بازیابی کامل سیستم به منظور اطمینان از تداوم خدمات پزشکی منصوب شده‌اند. همه کارکنان مراقب امنیت سایبری هستند و تمام پرونده‌های بیماران رمزگذاری شده‌اند و همیشه با رمز عبور محافظت می‌شوند. هیچ نشت اطلاعات بیمار پیدا نشده است.»

بیمارستان ادامه داد که تحقیقات در مورد این حمله در حال انجام است و به محض در دسترس قرار گرفتن، به‌روزرسانی‌های بیشتری را در وب‌سایت رسمی خود ارائه خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.