about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

بیمارستان یونیون هنگ‌کنگ پس از تأیید حمله سایبری، اعلام کرد که هکرها 10 میلیون دلار باج درخواست کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بیمارستان یونیون هنگ‌کنگ تأیید کرد که سیستم کامپیوتری با یک حمله سایبری مواجه شده و هکرها درخواست باج 10 میلیون دلاری (78 میلیون دلار هنگ‌کنگ) کرده‌اند، اما بیمارستان نپذیرفته است.

منابع هنگ‌کنگی گفتند که هکرها از باج‌افزاری به نام «LockBit» برای تسهیل حمله استفاده کردند. آنها مقدار قابل توجهی از فایل‎های کامپیوتری، از جمله گزارش‌های آزمایشگاهی را رمزگذاری کردند و به بیمارستان گفتند که فایل‌های رمزگذاری شده را حذف نکند یا تغییر ندهد.

منابع امنیتی اظهار داشتند که هکرها از بیمارستان خواستند با آنها ارتباط برقرار کند و باج را با استفاده از یک مرورگر وب خاص پرداخت کند.

به گفته بیمارستان، این مورد به وزارت بهداشت، دفتر کمیسیونر حریم خصوصی برای داده‌های شخصی و پلیس گزارش شده است.

در اطلاعیه منتشر شده، بیمارستان این حمله را که باعث برخی اختلالات عملیاتی شد، محکوم کرد و گفت که سیستم واکنش اضطراری را فعال کرده و اقدامات امنیتی سایبری را برای جلوگیری از نفوذ بیشتر افزایش داده است.

بیمارستان یونیون اعلام کرد :

«تیمی از کارشناسان امنیت سایبری برای انجام بازرسی و بازیابی کامل سیستم به منظور اطمینان از تداوم خدمات پزشکی منصوب شده‌اند. همه کارکنان مراقب امنیت سایبری هستند و تمام پرونده‌های بیماران رمزگذاری شده‌اند و همیشه با رمز عبور محافظت می‌شوند. هیچ نشت اطلاعات بیمار پیدا نشده است.»

بیمارستان ادامه داد که تحقیقات در مورد این حمله در حال انجام است و به محض در دسترس قرار گرفتن، به‌روزرسانی‌های بیشتری را در وب‌سایت رسمی خود ارائه خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.