تاثیر نبرد طوفان الاقصی بر فرماندهان سایبری آمریکا و رژیم صهیونیستی
نبرد طوفان الاقصی جنگی ترکیبی همراه با ابعاد جدیدی از جنگ های سایبری بود که در آن رژیم صهیونیستی و حامیانش مورد هدف حملات سخت سایبری قرار گرفتند.
گروه های سایبری مختلفی پا به میان این میدان نهادند، مانند گروه الطوفان، تیم سایبری قدس، هکرهای یمنی، انانیموس سودان، سربازان سلیمان، عصای موسی، حق جویان و ... که در صدر آنها گروه انتقام جویان سایبری قرار دارد.
گروه انتقام جویان با حملات مداوم بارها آسیب های جدی به زیر ساخت های رژیم صهیونیستی وارد کردند؛ حتی دامنه این حملات را نیز به ایالات متحده آمریکا هم کشاندند و زیرساخت های تاسیسات آب و فاضلاب ۱۰ مرکز، شامل شهر «آلیکوئیپا» واقع در ایالت پنسیلوانیا را هدف حمله خود قرار دادند.
گروه انتقام جویان (CyberAv3ngers) بارها از ضعف ها و آسیب پذیری های مرکز امنیت سایبری رژیم صهیونیستی یعنی "چک پوینت" سخن گفته بود و ادعا می کرد که آسیب پذیری هایی را از سیستم چک پوینت کشف کرده است؛ نکته قابل توجه آن بود که چک پوینت نیز این آسیب پذیری ها را تایید کرد .
این آسیب پذیری های سایبری و حملات مهم به زیر ساخت های حیاتی رژیم صهیونیستی در نهایت اوج ضف و عدم توانایی های چک پوینت را نشان داد و موجب شد تا مدیران خود را عزل کرده و تغییر دهد.
اما کمی بعد از جابجایی گیل شوواد مدیر عامل چک پوینت این تغییرات مدیریتی دامنگیر پاول میکی ناکاسونه فرمانده سایبری ایالات متحده آمریکا هم شد.
به یقین این تغییرات مدیریتی را میتوان به معنای قدرت و توانایی بالای سایبری گروه های مهاجم علیه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا قلمداد کرد.