about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

RBNZ تخمین می زند که حملات سایبری می تواند تأثیر مالی قابل توجهی بر اقتصاد داشته باشد

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک مرکزی نیوزلند اعلام کرد که حملات سایبری می‌تواند سالانه حدود 2 تا 3 درصد از سود صنعت بانکداری و بیمه را از بین ببرد و نیاز این صنعت برای مقابله با این تهدیدات را برجسته می‌کند.

بانک مرکزی نیوزلند در یک بولتن تحقیقاتی تخمین زد که حملات سایبری می‌تواند به طور متوسط 104 میلیون دلار نیوزلند (66 میلیون دلار) برای بخش بانکی و 38 میلیون دلار نیوزلند (24 میلیون دلار) برای بخش بیمه هزینه داشته باشد.

کارشناسان اعلام کردند که این رقم معادل 2 تا 3 درصد از سود سالانه این دو صنعت است.

مدل تخمینی همچنین نشان داد که در هر سال 5 درصد احتمال هزینه‌های بیش از 2.3 میلیارد دلار نیوزلند در سال وجود دارد.

در این گزارش‌ها آمده است :

«در حالیکه ممکن است این امر قابل مدیریت به نظر برسد، اما این هزینه‌ها سالانه هستند و تأثیر تجمعی آن در افق 5 یا 10 ساله قابل توجه خواهد بود. آژانس دولتی امنیت سایبری (CERT NZ)، دریافت که بیش از 60 درصد از حملات سایبری به سازمان‌های نیوزلند در سال 2018 شرکت‌هایی را در بخش خدمات مالی و بیمه هدف قرار داده است.»

بانک مرکزی نیوزلند (RBNZ) اظهار داشت :

«با فراوانی و شدت حوادث امنیت سایبری در حال افزایش، این مطالعه بر اهمیت هوشیاری بخش مالی و مدیریت موثر ریسک‌های سایبری تأکید می‌کند. در حال تقویت تلاش‌ها برای افزایش انعطاف‌پذیری سیستم مالی، از جمله توسعه راهنمای مدیریت ریسک و ترویج اشتراک‌گذاری اطلاعات با همکاری صنعت و سایر سازمان‌های عمومی هستیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.