about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

جمهوری کُره پروژه ۱۷۰ میلیون دلاری برای تأسیس یک مؤسسه آموزشی هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال در تانزانیا را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جمهوری کُره پروژه ۱۷۰ میلیون دلاری برای تأسیس یک مؤسسه آموزشی هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال در تانزانیا را تصویب کرده است که اولین پروژه هوش مصنوعی تأمین مالی شده از طریق صندوق همکاری توسعه اقتصادی (EDCF) این کشور است.

این مؤسسه برنامه‌هایی در زمینه هوش مصنوعی، رباتیک، تجزیه و تحلیل داده‌ها و اینترنت اشیا، با هدف توسعه متخصصان ماهر برای صنایع نوظهور هوش مصنوعی و دیجیتال تانزانیا (IoT) ارائه خواهد داد.

پروژه‌ای که ساخت تأسیسات آموزشی و یک پردیس، در کنار آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی، دستگاه‌های اینترنت اشیا، تجهیزات رباتیک، پهپادها و چاپگرهای سه‌بعدی را پوشش می‌دهد. همچنین از سیستم‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و شبکه، توسعه برنامه درسی، عملیات و نگهداری و ظرفیت‌سازی برای پرسنل آموزشی پشتیبانی خواهد کرد.

جمهوری کُره قصد دارد فناوری‌ها و مدل‌های آموزشی هوش مصنوعی خود را در این مؤسسه به کار گیرد، از جمله زیرساخت‌های آموزشی با کارایی بالا که منابع محاسباتی هوش مصنوعی، حافظه پهنای باند بالا و شبکه‌های پرسرعت را ترکیب می‌کنند.

این ابتکار از تلاش‌های تانزانیا برای توسعه صنایع هوش مصنوعی و دیجیتال خود تحت استراتژی توسعه ملی چشم‌انداز ۲۰۵۰ آن پشتیبانی می‌کند. تانزانیا همچنین در حال بررسی پروژه‌های بعدی، از جمله مؤسسات آموزشی اضافی بر اساس همان مدل و یک مرکز داده در مقیاس بزرگ است. علاوه بر این، جمهوری کُره قصد دارد این پروژه را با ابتکاراتی از جمله برنامه اشتراک دانش، مرکز جهانی هوش مصنوعی و صندوق‌های امانی بانک‌های توسعه چندجانبه مرتبط کند.

منبع:

تازه ترین ها

لهستان: رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه هستند

وزیر امور دیجیتال لهستان اعلام کرد که رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه محسوب می‌شوند.

گسترش
1405/07/29 - 17:34- هوش مصنوعي

گسترش تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی به ۲۶ کشور دیگر

اوپن‌اِی‌آی در تلاشی برای افزایش درآمد، تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی را به ۲۶ کشور دیگر گسترش می‌دهد.

دگرگونی
1405/07/29 - 16:33- آسیا

دگرگونی صنعت خودرو با نرم‌افزار و فناوری دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که مدیران صنعت خودرو انتظار دارند نرم‌افزار و رشد بازار چین، این بخش را تا سال ۲۰۳۵ دگرگون کنند.