about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

با توجه به افزایش حوادث کلاهبرداری آنلاین، دولت پاکستان آژانس جدید تحقیقات جرایم سایبری را تأسیس کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در یک تحول مهم با هدف مقابله با تهدید فزاینده جرایم سایبری، دولت پاکستان رسماً آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری (NCCIA) را به عنوان یک نهاد مستقل تأسیس کرد و به آن اختیار کامل برای تحقیق و اقدام علیه جرایم سایبری در سراسر کشور را داد.

واحد جدید جرایم سایبری که پیش از این به عنوان شاخه‌ای از آژانس تحقیقات فدرال (FIA) فعالیت می‌کرد، اکنون با توجه به افزایش حوادث کلاهبرداری آنلاین، آزار و اذیت، باج‌گیری دیجیتال، سرقت هویت، وب‌سایت‌های جعلی و جرایم رسانه‌های اجتماعی، به یک نهاد مستقل ارتقا یافته است.

طبق بیانیه رسمی سخنگوی آژانس تحقیقات فدرال پاکستان، اکنون تمام مسئولیت‌های مربوط به پیشگیری، تحقیق و اجرای جرایم سایبری منحصراً توسط آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری تازه تأسیس انجام خواهد شد. با این تغییر، شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال پاکستان رسماً منحل و به شهروندان توصیه شد برای تمام شکایات و سؤالات آینده در مورد جرایم سایبری با آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری تماس بگیرند.

این آژانس تازه تأسیس وظیفه دارد به سرعت به هرگونه گزارش از فعالیت‌های مشکوک آنلاین یا جرایم سایبری پاسخ دهد.

سخنگوی آژانس اعلام کرد:

«لازم به ذکر است که آژانس تحقیقات فدرال پاکستان دیگر به امور جرایم سایبری رسیدگی نمی‌کند. برای هرگونه شکایت یا راهنمایی مربوط به جرایم سایبری، از عموم مردم دعوت می‌شود به نزدیک‌ترین دفتر دایره آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری مراجعه کنند.»

انتظار می‌رود این اقدام، عملیات‌ها را ساده‌تر کند و ظرفیت کشور را برای مبارزه با تهدیدات دیجیتال جهانی بهبود بخشد که به طور فزاینده‌ای به هم متصل می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.