about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت بزرگ نفتی فرانسوی توتال انرژی (TotalEnergies) روز دوشنبه 9 فوریه، دو قرارداد بلندمدت جهت تأمین انرژی خورشیدی برای مراکز داده گوگل در تگزاس امضا کرد.

شرکت توتال انرژی یک گیگاوات ظرفیت معادل ۲۸ تراوات ساعت انرژی تجدیدپذیر را طی ۱۵ سال از دو سایت تگزاس متعلق به این گروه که قرار است ساخت آنها در سه‌ماهه دوم آغاز شود، تأمین خواهد کرد. 

این شرکت با ادامه سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر در کنار نیروگاه‌های گازی، روند موجود در میان شرکت‌های بزرگ نفتی را تغییر داده و تجارت برق خود را در بازارهای آزاد که نوسانات قیمت می‌تواند فرصت‌های تجاری جذابی ایجاد کند، گسترش داده است.

مارک - آنتوان پینیون، معاون رئیس توتال در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر ایالات متحده، گفت:

 این معاملات بزرگ‌ترین حجم قراردادهای خرید برق تجدیدپذیر است که توتال انرژی تاکنون در ایالات متحده امضا کرده است.

توتال در حال حاضر به طور غیرمستقیم از طریق سهام 50 درصدی خود در شرکت انرژی‌های تجدیدپذیر کلییروِی (Clearway) مستقر در کالیفرنیا، برق مورد نیاز گوگل را تامین می‌کند. این شرکت اخیراً قراردادهایی به ارزش 1.2 گیگاوات برای تامین برق مراکز داده در سه بازار برق ایالات متحده امضا کرده است.

ویل کانکلینگ، مدیر انرژی پاک و برق گوگل، در بیانیه‌ای گفت:

 توافق ما با توتال انرژی نسل جدید لازم را به سیستم محلی اضافه می‌کند و میزان منبع تغذیه مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد موجود را برای خدمت به کل منطقه افزایش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.