about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

ژاپن در حال بررسی اجباری کردن گزارش‌دهی برای اپراتورهای بخش خصوصی زیرساخت‌های مهم هنگام بروز آسیب‌های ناشی از حملات سایبری است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این اقدام به منظور جلوگیری از گسترش آسیب‌های ناشی از حملات سایبری به دیگر کسب‌وکارها با به اشتراک‌گذاری سریع اطلاعات طراحی شده است.

مقامات دولتی نگران این هستند که شرکت‌ها به دلیل ترس از کاهش احتمالی قیمت سهام، تمایلی به گزارش دادن چنین حملاتی نداشته باشند.

یک هیئت کارشناسی که توسط دولت برای بحث در مورد راه‌های حفاظت در برابر حملات سایبری تشکیل شده، قرار است به زودی گزارشی موقت را تهیه کند که الزامات گزارش‌دهی را تشریح می‌کند.

در سال ۲۰۲۲، دولت یک طرح اقدام در زمینه امنیت سایبری برای زیرساخت‌های مهم منتشر کرد که در آن کسب‌وکارها به گزارش دادن آسیب‌های ناشی از حملات سایبری بدون هیچ‌گونه الزام قانونی تشویق می‌شوند.

انجمن مدیران شرکتی ژاپن، یک گروه بزرگ لابی کسب‌وکار، از دولت خواسته است که گزارش‌دهی را اجباری کند.

انتظار می‌رود این الزامات شامل اپراتورهای زیرساخت‌هایی باشد که در صورت وقوع حمله سایبری، تأثیرات جدی بر زندگی مردم و فعالیت‌های اقتصادی خواهند داشت.

قانون ارتقای امنیت اقتصادی ۱۵ بخش از جمله ارتباطات، مالی، فرودگاه‌ها و بنادر را به عنوان زیرساخت‌های اساسی فهرست کرده است.

این قانون همچنین ۱۵ صنعت از جمله خدمات دولتی و اداری و مراقبت‌های پزشکی را به عنوان زیرساخت‌های حیاتی تعیین کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.