سیستم هدفگیری هوشمند جدید نیروی زمینی آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، واحد هجدهم هوابرد نیروی زمینی ایالات متحده، که فرماندهی لشکر 82 هوابرد، لشکر 10 کوهستان، لشکر 101 هوابرد و لشکر 3 پیادهنظام را بر عهده دارد، همراه با سایر واحدهای تابعه، آزمایشهای سیستم هدفگیری با نام "اژدهای اسکارلت" را در اواخر سال 2020 آغاز کرد.
از آن زمان تاکنون، این فرماندهی حداقل 10 بار این سیستم را ارتقا داده و برای ماهها و سالهای آینده نیز برنامهریزیهای بیشتری در دست دارد.
فرماندهی، سیستم هوشمند میون (Maven) را توسعه داده است، که ترکیبی از حسگرها و نرمافزارهایی است که به کاربران امکان میدهد بهسرعت میدان نبرد را ارزیابی کرده، حجم عظیمی از دادهها را جمعآوری کرده و با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، به تحلیل آنها بپردازند تا اهداف را شناسایی و مورد حمله قرار دهند.
تحولات این سیستم روز چهارشنبه در رویداد تک نت (TechNet) انجمن ارتباطات و الکترونیک نیروهای مسلح در آگوستا، جورجیا تشریح شد.
سرتیپ جان کاگبیل، معاون فرمانده واحد هجدهم هوابرد نیروی زمینی در پایگاه فورت لیبرتی، کارولینای شمالی بیان کرد:
آنچه ما انجام میدهیم متفاوت است. این ابزاری است که میتوانیم همین امشب با آن بجنگیم.
در اولین مرحله آزمایش در اواخر سال 2020، آزمایش "اژدهای اسکارلت" سربازان این واحد را با نیروهای سپاه دوم نیروی دریایی ایالات متحده همراه کرد.
در این تمرین، تیمها از تصاویر ماهوارهای تجاری و یک الگوریتم برای شناسایی یک تانک بادی در فضای باز در فورت لیبرتی استفاده کردند و سپس سیستم آن دادهها را به یک سیستم موشکی دریایی منتقل کرد که هدف را مورد اصابت قرار داد.
کاگبیل اظهار کرد که انتقال داده دیجیتال هدف در آن زمان 743 دقیقه یا بیش از 12 ساعت طول کشید؛ اما در سالهای بعد و با انجام تغییرات بیشتر، اکنون این انتقال در کمتر از یک دقیقه انجام میشود.
اژدهای اسکارلت و سایر پروژههای فناوری تحت فرماندهی ژنرال مایکل کوریا، فرمانده سابق واحد هجدهم هوابرد نیروی زمینی، آغاز شد که بعداً فرماندهی مرکزی ایالات متحده را بر عهده گرفت.
کاگبیل عنوان کرد که در سال 2020 کوریا به کارکنان خود گفت که او میخواهد اولین سپاه مجهز به هوش مصنوعی در نیروی زمینی باشد.
پس از انتقال کوریا به فرماندهی مرکزی، او یک رویکرد فرماندهی مبتنی بر داده را که شامل استفاده از عناصر سیستم میون بود، به کار گرفت.
گزارشی تحلیلی که در این ماه توسط مرکز غیرانتفاعی امنیت و فناوریهای نوظهور منتشر شد، برخی از توسعههای میون و همچنین استفاده آن توسط واحدهای عملیاتی را برجسته کرد.
طبق گزارش سی ست (CSET)، هدف نهایی این است که سیستم و سربازان بتوانند کمک کنند تا در هر ساعت، هزار تصمیم تاکتیکی پردازش شود.
نویسندگان گزارش نوشتند:
بدون میون، فرایند شلیک دستی است و مملو از ناکارآمدیها و احتمال خطاها است، از جمعآوری دادهها تا پردازش آن، درخواست مجوز، تطابق مهمات و صدور مجوز.
واحد هجدهم هوابرد نیروی زمینی توانست مهارتهای هدفگیری هدفهای حساس به زمان مورد استفاده در عملیات آزادی عراق را که به عنوان کارآمدترین در تاریخ نظامی ایالات متحده شناخته میشود، تطبیق دهد.
اما در حالی که سلول هدفگیری از بیش از ۲ هزار کارمند برای پوشش یک منطقه وسیع و اهداف متعدد در طول تهاجم 2003 استفاده کرد، نمایش فعلی همان حجم کاری را با 20 سرباز مدیریت کرد.
کاگبیل تاکید کرد که کارشناسان این واحد در حال بررسی این هستند که آیا رویکرد هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی میتواند به فرماندهان واحدهای دیگر کمک کند تا بهتر نیازهای لجستیکی را "ببینند" و "احساس کنند" یا خیر.
این اقدام شامل ارائه یک تصویر جهانی از زنجیره تأمین به فرماندهان و راههایی برای اجرای سناریوهایی است که به آنها کمک میکند تصمیم بگیرند لجستیک چگونه بر عملیات تأثیر میگذارد.
در همین حال، تلاشهای "اژدهای اسکارلت" ادامه دارد، با یک آزمایش که برای ماه آینده برنامهریزی شده و مجموعهای از رویدادها که تا سال 2025 برگزار خواهد شد.
انتظار میرود این سیستم برای اولین بار در مقیاس بزرگ در منطقه اقیانوس آرام، طی تمرین یاما ساکورا (Yama Sakura) که در اواخر سال 2026 برگزار میشود و یک تمرین فرماندهی نظامی مشترک ایالات متحده و ژاپن است، به نمایش گذاشته شود.