about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، اتحادیه اروپا و استرالیا در سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا، مشارکت دیجیتال خود را مجدداً تأیید کردند و همکاری در زمینه هوش مصنوعی، امنیت سایبری، سیاست دیجیتال و زیرساخت‌های امن را پیش بردند.

این جلسه آنلاین به ریاست مشترک رنات نیکولای (Renate Nikolay)، معاون مدیر کل شبکه‌های ارتباطی، محتوا و فناوری در کمیسیون اروپا و هلن ویلسون ( Helen Wilson)، معاون دبیر گروه علوم و فناوری در وزارت صنعت، علوم و منابع استرالیا برگزار شد.

بحث‌ها شامل فناوری‌های حیاتی، اتصال امن و زیرساخت‌های دیجیتال، امنیت سایبری، ایمنی آنلاین و سیاست داده‌ها بود. دو طرف همچنین در مورد اولویت‌های مربوط به زیرساخت هوش مصنوعی، قابلیت‌های هوش مصنوعی و ایمنی هوش مصنوعی تبادل نظر کردند.

این گفتگو همچنین به اتصال بین‌المللی امن و اهمیت زیرساخت‌های دیجیتال انعطاف‌پذیر پرداخت. هر دو طرف پیشرفت در همکاری در زمینه ایمنی آنلاین، با توجه ویژه به حفاظت از کودکان در فضای آنلاین را بررسی کردند.

اتحادیه اروپا و استرالیا توافق کردند که به بحث‌ها در این زمینه‌ها ادامه دهند و فرصت‌های بیشتر برای همکاری، از جمله از طریق همکاری استرالیا با برنامه تحقیقاتی هوریزون یوروپ (Horizon Europe) اتحادیه اروپا را بررسی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.